Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτια

22-11 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτια

Ελλάδα

Στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από σπίτια και καταστήματα της περιοχής, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών προς την Επιχείρηση προχώρησαν συνεργεία εργολάβων της ΔΕΗ, εν μέσω αντιδράσεων και εντάσεων από κατοίκους του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης.
 
Τα συνεργεία «έκοψαν» επίσης το ρεύμα από κολώνες της ΔΕΗ, με τις οποίες είχαν συνδεθεί κάτοικοι, των οποίων τα νοικοκυριά δεν ηλεκτροδοτούνταν λόγω προγενέστερης διακοπής. Η παρουσία των συνεργείων προκάλεσε την έντονη αντίδραση κατοίκων του Δενδροποτάμου, που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προπηλάκισαν τους εργαζόμενους, εις εκ των οποίων τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από ρήψη αντικειμένου.
 
Στην περιοχή κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να συνεχίσουν το έργο τους τα εργολαβικά συνεργεία. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις.
 
Να σημειωθεί ότι στον Δενδροπόταμο ζουν περίπου 3.000 κάτοικοι, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είναι Ρομά, ενώ είναι μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης με υψηλούς δείκτες ανεργίας και εγκληματικότητας.
 
 
 
 
 
 
enikos.gr
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0