Γάλλία: Online πόκερ στο… κοινοβούλιο

28-11 2012

Γάλλία: Online πόκερ στο… κοινοβούλιο

Κόσμος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση βρήκε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, καθώς Γάλλοι βουλευτές φέρονται να έπαιζαν online πόκερ στα tablets τους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης.
 
Όπως αναφέρει η Daily Telegraph στο σχετικό άρθρο της, αρκετοί Γάλλοι βουλευτές πιάστηκαν να παίζουν online πόκερ στα tablets, που συνηθίζουν αν έχουν μπροστά τους.
 
 
 
Και όλα αυτά δεν έγιναν σε κάποια στιγμή απλής ξεκούρασης για τους ίδιους, αλλά κατά τη διάρκεια μια συνεδρίασης, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση και ορισμένες φωνές ζητούν το κόψιμο της παροχής ασύρματου δικτύου.
 
Οι Γάλλοι βουλευτές έπαιζαν στα tablets τους προφανώς μη γνωρίζοντας ότι στον πάνω όροφο βρίσκονταν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που κατέγραφαν τα όσα έκαναν.
 
Μέσα στους πολιτικούς που πιάστηκαν να παίζουν online πόκερ βρίσκονται ακόμα και υπουργοί, ενώ οι άλλες δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονταν εκτός του online πόκερ περιλάμβαναν την ανάγνωση comics με ενήλικο περιεχόμενο, καταλόγων ρούχων ή παραγγελίες κρασιών από τα αγαπημένα τους sites.
 
Μιλώντας τη Daily Telegraph, ο Ζαν-Λουί Ντεμπρέ, πρόεδρος του γαλλικού συνταγματικού συμβουλίου, του μεγαλύτερου συνταγματικού σώματος της χώρας, μίλησε με αποκρουστικό τρόπο για τα όσα συνέβησαν:
 
“Οι άνθρωποι δεν εκλέγουν εκπροσώπους για να έρχονται και να παίζουν χαρτιά. Σε αυτή την περίπτωση, ειλικρινά θα προτιμούσα να μην εμφανίζονταν καν. Είναι απαίσιο για τη δημοκρατία. Όταν συζητείται ένα νομοσχέδιο, οι βουλευτές πρέπει να είναι μόνοι τους με τη συνείδησή τους και με τις ιδέες τους.”
 
 
 
 
 
greekpokertales
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0