ΖΩΔΙΑ: Τι σας επιφυλάσσει το 2014

4-01 2014

ΖΩΔΙΑ: Τι σας επιφυλάσσει το 2014

Life style

 

Κριός

Aπό φέτος και για τα επόμενα χρόνια μπαίνετε σε μια νέα φάση σε σχέσεις και καριέρα. Θα πάρετε πολλά μαθήματα για τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ο Πλούτωνας, από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, σας δίνει την ευκαιρία να γκρεμίσετε οτιδήποτε ημιτελές και να το ξαναχτίσετε – μη φοβηθείτε, θα είναι για καλό.

Ταύρος
Φέτος όσο ποτέ θα επενδύσετε στις ανθρώπινες σχέσεις και τη δικτύωση, ενώ η περιέργειά σας θα σας οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες επαφές και νέες περιπέτειες. Από τον Ιούλιο και μετά, ο Δίας ανατρέπει την ησυχία στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι 
Οι αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας συνεχίζονται, ενώ θα βρείτε τρόπο να πετύχετε όσα θέλετε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν στον επαγγελματικό χώρο, όμως χαρακτηριστικές θα είναι οι εξελίξεις και οι επιτυχίες της κοινωνικής σας ζωής.

Καρκίνος
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δουλεύουν στον τομέα των σχέσεων. Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται από την υποστήριξη του Δία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρείτε ένα τρόπο να βγείτε από το αδιέξοδο, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό.

Λέων
Ξεκινά για εσάς μια περίοδος καλοπέρασης, που συμβαίνει μόνο μια φορά στα δώδεκα χρόνια! Τα ερωτικά σας ευνοούνται, ενώ στο χώρο της εργασίας φέτος ο Δίας σάς ευνοεί, ενώ ευνοεί και τα επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα είναι πολλά και ευχάριστα.

Παρθένος
Ξεκούραση, διακοπές και αποτοξίνωση! Το 2014 θα αποδείξει ότι η επιμονή βραβεύεται και η υπομονή σας δικαιώνεται. Αισθηματικά και οικονομικά ενδιαφέροντα θα σας απασχολήσουν, αλλά στο τέλος βρίσκετε λύσεις και διεξόδους.

Ζυγός
Το 2014 επιφυλάσσει για εσάς πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Θα απολαύσετε νέες ευκαιρίες στην εργασία, ενώ αν έχετε σοβαρή σχέση, επισημοποιείται. Η αμφιταλάντευση δεν χωρά στο 2014.

Σκορπιός 
Επαγγελματικά είστε σαν σίφουνας που με ό,τι καταπιαστεί θα το ολοκληρώσει με σίγουρη επιτυχία. Η αναζήτησή σας για σύντροφο έχει ως κριτήριο το ασφαλές περιβάλλον και την ηρεμία για μια υγιή σχέση.

Τοξότης
Η κοινωνικότητα επιτέλους αποδίδει, ενώ ο έρωτας ανθίζει! Σε θέματα καριέρας, σημαντικό ρόλο θα παίξει η κοινωνική δικτύωση – είπαμε, φέτος τα πάντα στη ζωή σας έχουν να κάνουν με φίλους και συμμάχους.

Αιγόκερως 
Μία από τις πιο επιτυχημένες σας χρονιές, ξεκινά! Φιλίες, έρωτες και εργασία καλυτερεύουν μέρα με τη μέρα. Οικογενειακά ζητήματα που σας βάραιναν φεύγουν, επιτέλους, από την πλάτη σας, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη στις αρχές του χρόνου φέρνει ξανά στο προσκήνιο παλιές αγάπες και φιλίες.

Υδροχόος
Ταξίδια, περιπέτειες, νέες γνώσεις και νέες επαφές, έρωτας και επιτυχία. Να έχετε υπομονή και να μετράτε τα λόγια σας, προκειμένου να αποφύγετε διενέξεις που δεν θα ωφελήσουν πουθενά.

Ιχθείς 
Το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα διασκεδάσετε, στο δεύτερο εξάμηνο θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει επιτέλους να ωριμάσετε – μην πανικοβληθείτε, είναι κι αυτό ένα από τα μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. 

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : |


Πηγή : E-Radio.gr Blog