Η αεροπορική που σε βοηθά να… φλερτάρεις με συνεπιβάτες!

28-04 2013

Η αεροπορική που σε βοηθά να… φλερτάρεις με συνεπιβάτες!

Κόσμος

flirt_virgin_airlines_news_emeoΗ εξυπηρέτηση πελατών στην Virgin Air αλλάζει ύφος και η εταιρεία εγκαινιάζει το σύστημα «Seat to Seat». Είναι τόσο φιλική στον επιβάτη, που σου επιτρέπει ακόμη και φλερτ!

«Οι πιθανότητες να βγεις από το αεροπλάνο έχοντας κάποιον/κάποια στο πλευρό σου είναι τουλάχιστον 50%», όπως υπόσχεται ο Richard Branson, ιδρυτής του Virgin Group, στο video με όνομα «Sir Richard Branson’s Guide to Getting Lucky».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα παραγγελιών, που σου επιτρέπει να δεις σε ποια θέση κάθεται το αντικείμενο του πόθου σου και στη συνέχεια να τον/την κεράσεις ό,τι ποτό ή φαγητό υπάρχει διαθέσιμο στο μενού. Έτσι εκείνη ή εκείνος σε προσέχουν, έρχονται για να πουν ένα «ευχαριστώ» και αρχίζει το κουβεντολόι.

Μάλιστα το νέο σύστημα περιλαμβάνει ένα digital seat map, που σου επιτρέπει να σιγουρευτείς σε ποια θέση κάθεται αυτός/ή που θέλεις να στείλεις το κέρασμα. Ενώ, μετά την παραγγελία, μπορείς να συνεχίσεις το φλερτ στέλνοντάς του/της μήνυμα μέσα από το in-flight texting system που περιλαμβάνει το αεροσκάφος!


 E-Radio.gr Blog

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0