Τα Χριστούγεννα θέλουν φως και λάμψη! Γι΄αυτό και στις 11 Δεκεμβρίου η πρωτεύουσα θα "φορέσει" τα καλά της και θα φωταγωγηθεί!
 
 
 
Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με κεντρικούς άξονες την κοινωνική αλληλεγγύη και την αισιοδοξία, θα δώσει το σύνθημα για τη φωταγώγηση της Αθήνας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην πλατεία Συντάγματος, την πιο φωτεινή πλατεία. Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Big Band του Δήμου Αθηναίων θα συνοδεύσουν με τις μελωδίες τους την τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα που θα συνεχιστεί και θα απλωθεί σε κάθε γειτονιά".
 
Η φετινή εγκατάσταση θα αποτελείται από 16 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δημιουργήθηκαν από σπουδαστές.  Ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε να τα αναδείξει τοποθετώντας τα στην χριστουγεννιάτικη εγκατάσταση και με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποτελούν την εναλλακτική, ευρηματική και ευφάνταστη πρόταση στολισμού της πιο φωτεινής πλατείας.
 
 
 
Ο παλμός των γιορτών θα δοθεί από τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Μοναστηρακίου, ενώ παράλληλα η γιορτή θα απλωθεί και σε 26 άλλες γειτονιές, 13 κέντρα πολιτισμού, με 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγούς.
 
 
 
 
 
enikos.gr
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0