Η περιπέτεια της Ντέσσυς Κουβελογιάννη με τον ιό του Δυτικού Νείλου

27-06 2013

Η περιπέτεια της Ντέσσυς Κουβελογιάννη με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Life style


Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μολύνθηκε από κουνούπι με τον ιό του Δυτικού Νείλου και έζησε έναν εφιάλτη. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εδώ και μερικές ημέρες οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης νοσημάτων, καθώς φοβούνται έξαρση κρουσμάτων από τον ιό του δυτικού Νείλου. Αν και οι επικεφαλής είναι καθησυχαστικοί, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μολύνθηκε πριν από μερικές ημέρες από τον συγκεκριμένο ιό, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα «Εspresso».
Η γνωστή παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε πολύ από αυτήν την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά την αντιμετώπισε γενναία και με τη βοήθεια του συζύγου της. Η Ντέσσυ πέρασε δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με βαριά συμπτώματα τα οποία οφείλονταν στο τσίμπημα κουνουπιού, όπως διέγνωσε και ο γιατρός της.
«Στην αρχή είχα την εντύπωση πως περνούσα ένα απλό κρύωμα. Είχα υψηλό πυρετό και ρίγη. Όταν είδα στα πόδια μου εξανθήματα, άρχισα να ανησυχώ περισσότερο. Είχαν πρηστεί οι αδένες μου στον λαιμό και ένιωθα τσιμπήματα κάτω από τα πόδια μου και δεν μπορούσα να σταθώ όρθια. Να φανταστείτε περπατούσα με τη βοήθεια του άντρα μου» εξηγεί η παρουσιάστρια, η οποία είχε την αγωνία μήπως συμβεί κάτι αντίστοιχο και στα παιδιά της.
«Ο γιατρός μου είπε πως ο συγκεκριμένος ιός μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε μηνιγγίτιδα αν βρει εξασθενημένο οργανισμό. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά» σχολιάζει.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0