Η «Χιουρέμ» μπήκε σε ψυχιατρική κλινική

30-06 2013

Η «Χιουρέμ» μπήκε σε ψυχιατρική κλινική

Life style

590_d1ed26a682656ecfb2cb0e363d3ffceb

Η Γερμανίδα ηθοποιός, με τουρκικές ρίζες, Μεριγιέμ Ουζερλί, που υποδύεται την «Χιουρέμ» στην σειρά, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», κουρασμένη από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, και έχοντας εκφράσει πολλές φορές το παράπονό της, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο «burn out».Τα τηλεοπτικά μέσα και ο παραγωγός της σειράς, που μέχρι πριν από λίγους μήνες την αποθέωναν, τώρα την «κατακρεουργούν».

Διαβάσαμε:

» Η  Μεριγιέμ Ουζερλί – γνωστή πλέον σε Ευρώπη και Ανατολή ώς η «Χιουρέμ» του Σουλεϊμάν, του Μεγαλοπρεπή – δεν είναι μια ακόμη περίπτωση σούπερ σταρ που έχασε τα λογικά της από την πίεση της επιτυχίας.

Η απόφασή της εγκαταλείψει το «θρόνο» της στο παγκόσμιο τηλεοπτικό σουξέ είναι ίσως το δεύτερο μεγαλύτερο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ μετά την εξέγερσή στο Ταξίμ. Γύρω από το όνομά της, αυτή τη στιγμή, έχει στηθεί ένα «γαϊτανάκι» κακοποίησης της δημόσιας εικόνας της, που δυστυχώς τροφοδοτείται και από τον παραγωγό της σειράς εποχής, Τιμούρ Σαβτζί.

Η νεαρή ηθοποιός εδώ και λίγες εβδομάδες έχει οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική του Βερολίνου με σύνδρομο «Burn out» ( μακροχρόνια σωματική, συναισθηματιή και πνευματική εξουθένωση) σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα φωτογραφίες, δηλώσεις και tweets της «Χιουρέμ» μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως, η βιομηχανία  του θεάματος στην Τουρκία, που την τελευταία 5ετία έχει μετατραπεί σε μηχανάκι που «γεννάει» χρήματα και τηλεοπτικά σουξέ, δεν είχε καιρό να ασχοληθεί μαζί της.

Μέχρι να γίνει αντιληπτό πόσο σοβατή ήταν η κατάστασή της ηθοποιού, είχαν γραφτεί ακρότητες και ανακρίβειες, σχεδόν από το σύνολο των Μέσων, και μάλιστα με καθόλου κολακευτικούς τίτλους: «ότι η «Χιουρέμ» τρελάθηκε, ότι ζητάει αύξηση και καβάλησε το καλάμι, ότι «κρέμασε» συναδέλφους της και η παραγωγή ότι εγκατέλειψε τα γυρίσματα χωρίς προειδοποίηση.

Ο συντροφός της, αναγκάστηκε να διαψεύσει όλους αυτούς του τίτλους, λέγοντας ότι η Μεριγιέμ δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ότι αν δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα δεν θα έφευγε από την σειρά και ότι αν συνέχιζε με τους ίδιους ρυθμούς θα κατέληγε ή στην τρέλα ή στα ναρκωτικά».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0