Η Rihanna εμφανίστηκε ΧΩΡΙΣ εσωρουχα στην επίδειξη της Chanel!

3-07 2013

Η Rihanna εμφανίστηκε ΧΩΡΙΣ εσωρουχα στην επίδειξη της Chanel!

Life style


Με το στόμα ανοιχτό άφησε η Rihanna, όσους παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο Παρίσι. Κι αυτό γιατί η super star ξέχασε να φορέσει κάτι πολύ βασικό… εσώρουχα!!!!
Που λέτε λοιπόν, οι παπαράτσι είχαν στηθεί από ώρα, περιμένοντας τους λαμπερούς καλεσμένους του show, όταν ξαφνικά έσκασε μύτη η RiRi με μπεζ μακριά ζακέτα, κουμπωμένη μόνο με δύο κουμπιά, ίσα ίσα για να καλύπτει τα επίμαχα!
Την… minimal εμφάνισή της, την είχε συνδυάσει με πολλές σειρές από πέρλες στο λαιμό, ένα μπεζ τσαντάκι του οίκου Chanel που ενίοτε το χρησιμοποιούσε και για να κρύψει την… «πεταλούδα» της, όπως αποκαλεί το μόριό της και ένα ζευγάρι γόβες.
Πάντως τις πόζες δεν τις αρνήθηκε. Και δώσ” του να βγάζει το πόδι από δεξιά, και δώσ” του από αριστερά, έμειναν οι παπαράτσι να απαθανατίζουν το… ευαίσθητο σημείο της Rihanna!
Λίγες μέρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια το είχε ρίξει έξω σε μπαρ της Κολονίας, όπου πήγε και τραγούδησε… καραόκε μαζί με άλλους θαμώνες του μπαρ.
Βέβαια εκεί πήγε… ντυμένη. Με το τζινάκι της και ένα top και έδειξε σε όλους ότι μπορεί να είναι super star, αλλά είναι κι ένα απλό κορίτσι που απλά θέλει να περνάει όμορφα.
Και φυσικά οι θαυμαστές της έμειναν από το πόσο άνετη ήταν και δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε μαζί της αγκαλιά μέχρι τα ξημερώματα.​

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0