Με νέο περιβάλλον για tablets και Messenger login
 
Η νέα έκδοση Skype 3.0 είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play και όπως αναμενόταν μετά ανακοίνωση της Microsoft για την απόσυρση του Live Messenger, υποστηρίζει login με λογαριασμό Live Messenger.
 
Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει ανανεώσει το περιβάλλον της εφαρμογής ώστε να υποστηρίζει πλήρως τα Android tablets όπως τα Galaxy Tab 2, Nexus 7 και το Transformer Prime της Asus.
 
Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη του audio codec «SILK» ο οποίος υπόσχεται πολύ καλύτερη ποιότητα στις φωνητικές κλήσεις, αφού έχει σχεδιαστεί να ξεχωρίζει και να βελτιώνει την ανθρώπινη φωνή, με αποτέλεσμα η ομιλία να γίνεται ακόμα πιο καθαρή. 
 
Άλλωστε, ο SILK έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζει την ποιότητα των κλήσεων ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης στο ίντερνετ.
 
 
 
Παράλληλα με την έκδοση για Android, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα μικρό update για την έκδοση του Skype για Windows 8. 
 
Πέρα από την επίλυση κάποιων bugs που είχαν παρατηρηθεί, η ανανέωση περιλαμβάνει αρκετά σημαντικές βελτιώσεις όπως καλύτερη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις και δυνατότητα αναζήτησης επαφών και ομάδων.
 
Το Skype 3.0 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Play Store ενώ οι χρήστες Windows 8 μπορούν να αναβαθμίσουν μέσω του Windows Store.
 
 
 
 
newsbeast.gr
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0