Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Beach party για τον έρωτά τους στα Άχλα

18-07 2013

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Beach party για τον έρωτά τους στα Άχλα

Life style


Με ένα ρομαντικό ειδυλλιακό beach party, λέει, γιόρτασαν την επέτειο της γνωριμίας τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Πατζόπουλος.
Το ζευγάρι για την επέτειό του διοργάνωσε σύμφωνα με το περιοδικό Ciao ένα πάρτι στην παραλία του ξενοδοχείου του κ. Πατζόπουλου, που μεταμορφώθηκε σ” ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με λευκές μαξιλάρες στην άμμο, ανάκλιντρα και μικρά τραπέζια. Τα πιάτα που προσφερθήκαν είχε επιμεληθεί η Ελένη Μενεγάκη φυσικά, με τα βιολογικά, παραδοσιακά προϊόντα που καλλιεργούνται στο χώρο του ξενοδοχείου. Καλεσμένοι τους ήταν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού.
Η Ελένη, σύμφωνα με την λογοτεχνική, σχεδόν Αρλεκιν, αφήγηση του περιοδικού, ήταν άβαφη και φορούσε ένα απλό φόρεμα και σαγιονάρες. Κάποια στιγμή, Ματέο και Ελένη χόρεψαν ένα ερωτικό ταγκό, ενώ, ο Ματέο εδώ και αρκετές ημέρες ανακαίνισε μια σουίτα- χωρίς να το γνωρίζει η Ελένη. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτι, έβγαλε από την τσέπη του το κλειδί και της το έδωσε. «Σε παρακαλώ ξέχασα το κινητό μου στη σουίτα που γίνονται οι εργασίες. Μπορείς να πεταχτείς να μου το φέρεις;» της είπε -λέει. Η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε με συγκίνηση την έκπληξη του κάλου της…

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0