Νational Geographic: Η Θεσσαλονίκη στους 20 κορυφαίους προορισμούς

4-12 2012

Νational Geographic: Η Θεσσαλονίκη στους 20 κορυφαίους προορισμούς

Τοπικά Νέα

 

Μια σπουδαία αναγνώριση για την Ελλάδα! Το National Geographic συμπεριέλαβε τη Θεσσαλονίκη στους 20 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για το 2013!
 

Είκοσι μέρη αξίζει να επισκεφθεί κανείς το 2013 από την Ιαπωνία, ως την Ιορδανία, τη Ρωσία την Ιταλία και τη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης!

Ένας «κεραυνός φωτός» αναφέρει ο τίτλος του κειμένου για την παρουσίαση της πόλης της Βορείου Ελλάδας.

Το δημοσίευμα γράφει για ιτις παραδοσιακές αγορές φρέσκων προϊόντων, την έντονη και ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή αλλά και στην έντονη και διαρκή παρουσία των νέων (καθώς είναι και μεγάλη φοιτητούπολη) αλλά και ανερχόμενων καλλιτεχνών. Η καλύτερη διαδρομή που μπορεί να ακολουθήσει κανείς, είναι από την Άνω πόλη έως και την πλατεία Αριστοτέλους, φυσικά με τα πόδια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφτεί κανείς την Θεσσαλονίκη, είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, ενώ κάθε Νοέμβριο το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου προσελκύει κόσμο από ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσά τους και σημαντικούς δημιουργούς του κινηματογράφου.

Το άρθρο προτείνει μάλιστα στους αναγνώστες του, πριν επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη να δουν μάλιστα την ταινία «Ποτέ την Κυριακή» με την Μελίνα Μερκούρη.

 
 
 
 
E-Radio.gr Blog 
 
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0