Ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρήκε τα λεφτά που θα μάς ξεχρεώσουν ή, που τέλος πάντων θα επιμηκύνουν το φαγοπότι για κάποιους, κατά το "Τα Φάγαμε Ολοι Μαζί".
 
Ο Βηματοδότης προδημοσιεύει από την ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου του κ. Πάγκαλου: 
 
 
 
«Εχουμε ακούσει ότι θα δοθούν 600 δισ. ευρώ από ομογενείς της Αμερικής, 350 δισ. ευρώ που μας οφείλουν οι Γερμανοί για πολεμικές αποζημιώσεις (ενώ ουδείς ζητάει σοβαρά και μεθοδευμένα τα 100 δισ. που όντως μας οφείλουν από το κατοχικό υποχρεωτικό δάνειο), 1.000 δισ. που έχουμε να λάβουμε από τα πετρέλαια που θα βρούμε και θα εκμεταλλευτούμε αορίστως».
 
Και συνεχίζει: «Αλλα 900 δισ. που θα βγάλουμε από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων χρυσού, ουρανίου, όσμιου και άλλων πολύτιμων μετάλλων, 350 δισ. από την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, 200 δισ. από τον θησαυρό του Αλή Πασά που θα τον βρούμε στον βυθό της Λίμνης των Ιωαννίνων, 300 δισ. ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ομοίως θα βρούμε σε γνωστή στους ειδήμονες τοποθεσία και τέλος 1.000 δισ. που μπορεί να εισπράξουμε από τα Ελοχίμ, την Ατλαντίδα, τους Πελασγούς και άλλα περίεργα όντα και πολιτισμούς».
 
Λεφτά υπάρχουν, δηλαδή…
 
 
 
 
 
Βηματοδότης
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0