Το πρώτο live CD της Πέγκυς Ζήνα είναι γεγονός!

60 ζωντανές ηχογραφημένες επιτυχίες είναι συγκεντρωμένες σε δυο CD και η Πέγκυ τραγουδάει  ό,τι έχουμε αγαπήσει, όχι μόνο από το δικό της ρεπερτόριο, αλλά και τραγούδια συναδέλφων της που άντεξαν στο  χρόνο.

Εννοείται πως το «Ματώνω», το «Δυστυχώς»,το «Είμαι Καλά», το «Νόημα», το «Παραδώσου» είναι μόνο κάποιες από τις τεράστιες επιτυχίες της που συμπεριλαμβάνονται σ” αυτήν την έκδοση, τραγουδισμένα όμως… αλλιώς! Με τον τρόπο που την ξεχώρισε και την αγάπησε ο κόσμος, LIVE!

Όλα αυτά μπλέκονται μοναδικά με το «Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου», το «Πεθαίνω Για Σένα», το «Συγχώρεσέ Με» ,τα «Λαδάδικα», το «Άγγελέ Μου», το «Στο Μυαλό Μου Είσαι», «Αν Το Λες Αυτό Αγάπη», «Όταν Τα Χρόνια Σου Περάσουν», «Σ” Ένα Χαρτάκι Έγραψα», και πολλές ακόμα επιτυχίες!

Επιπλέον, 4 ολοκαίνουργια τραγούδια, με το «Πάρε Δρόμο» του Γιώργου Σαμπάνη και της Ελένης  Γιαννατσούλια να έχει ήδη ξεχωρίσει, έρχονται να προστεθούν στην τόσο ενδιαφέρουσα πρόταση της Πέγκυς και του συνοδοιπόρου παραγωγού της, Ηλία Μπενέτου.

«Ήρθα» είναι ο τίτλος του κομματιού που της χάρισε ο Γιώργος Μουκίδης, ενώ το «Είμαι Γυναίκα» έχουν γράψει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Βίκυ Γεροθόδωρου. Τέλος, μια εκπληκτική διασκευή ενός τουρκικού κομματιού, του «Ζalim», με ελληνικούς στίχους απ” την Ελένη Γιαννατσούλια και τον τίτλο «Ούτε Φίλοι Ούτε Εχθροί», έρχεται να ολοκληρώσει το πιο πλούσιο album της χρονιάς!

Ακούστε το!


VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : | |


Πηγή : E-Radio.gr Blog