Πέθανε η 42χρονη κόρη του Πίρς Μπρόσναν

2-07 2013

Πέθανε η 42χρονη κόρη του Πίρς Μπρόσναν

Life style


Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Πιρς Μπρόσναν από τον θάνατο της κόρης του Σαρλότ. Η 42χρονη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών έπειτα από τρια χρόνια θεραπειών. Πριν από 20 χρόνια είχε πεθάνει και η μητέρα της από τον ιδιο τύπο καρκίνου όταν ήταν και η ίδια 43 ετών.
Ο Πιρς Μπρόσναν πληροφορήθηκε τον θάνατο της κόρης του στην Ανατολική Ευρώπη όπου βρισκόταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας. Συντετριμμένος δήλωσε: «Η αγαπημένη μου κόρη Σαρλότ πέρασε στην αιώνια ζωή έχοντας δώσει μαχη με τον καρκίνο των ωοθηκών. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγος της Άλεξ, τα παιδιά της Ιζαμπέλα και Λούκας και τα αδέρφια της Κρίστοφερ και Σον».
Ο Μπρόσναν είχε παντρευτεί τη μητέρα της Σαρλότ, Κασσάνδρα το 1983. Η Κασσάνδρα είχε δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, την Σαρλότ και τους Κρίστοφερ τους οποίους ο διάσημος ηθοποιός υιοθέτησε και τους έδωσε και το επώνυμό του. Για αυτόν η Σαρλότ και ο Κρίστοφερ είχαν ακριβώς την ίδια θέση στην καρδιά του με τα βιολογικά του παιδιά. Δήλωνε μάλιστα: «είμαστε μια οικογένεια. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας τους και ποτέ δεν τα ξεχώρισα από τα δικά μου παιδιά».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0