Παράξενα… ανθρωπόμορφα βράχια!

29-06 2013

Παράξενα… ανθρωπόμορφα βράχια!

Παράξενα

Απόκρημνα βράχια αλλά και βραχώδεις πλαγιές βουνών παραπέμπουν σε ανθρώπινα πρόσωπα! Αρκεί βέβαια να κοιτάμε από την κατάλληλη οπτική γωνία… και να αφήσουμε τη φαντασία μας να δουλέψει.

1. Stac Levenish, Σκωτία

Το νησί Levenish Stac είναι μία από τις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στο Outer Hebrides της Σκωτίας. Το πανύψηλο ανθρώπινο πρόσωπο στη μία πλευρά του νησιού καθιστά τον τόπο και τρομακτικό…

2. Sphinx, Ρουμανία


Στην οροσειρά Bucegi στην κεντρική Ρουμανία, ο άνεμος και η βροχή έχουν διαβρώσει με παράδοξο τρόπο τα βράχια. Ο πιο παράξενος σχηματισμός είναι η περίφημη Σφίγγα, σε υψόμετρο 2.216 μέτρων, το ύψος της οποίας φτάνει τα 8 μέτρα και η ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι η καλύτερη για να τη θαυμάσει κάποιος.

3. Eagle Cap Chieftain, ΌρεγκονΈνα κεφάλι χαραγμένο στο βράχο έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ο φωτογράφος Ted Werth απαθανάτισε για πρώτη φορά την άγρια ομορφιά της περιοχής.

4. Hodge Close Quarry Skull, ΒρετανίαΣτο γραφικό Lake District της Αγγλίας βρίσκεται το περίφημο… κρανίο! Ένα βραχώδες σπήλαιο που λες και ξεπήδησε από ταινία τρόμου!

5. Roswell Calling Card, ΜεξικόΣτο Εθνικό Πάρκο Bandelier στο βόρειο-κεντρικό Νέο Μεξικό αυτό που ξεχωρίζει ο επισκέπτης είναι οι γκρεμοί από ηφαιστειακό πέτρωμα και ένα πρόσωπο… άλιεν που κάνει την εμφάνισή του σε κάποιο σημείο τους.

6. Moher Of God, Ιρλανδία


Το πρόσωπο ενός άντρα σχηματίζεται στα Moher Cliffs της Ιρλανδίας!

Πηγή
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0