Πατέρας ηθοποιού λέει πως η κυβέρνηση δηλητηρίασε την κόρη του μέχρι θανάτου

20-11 2013

Πατέρας ηθοποιού λέει πως η κυβέρνηση δηλητηρίασε την κόρη του μέχρι θανάτου

Πολιτική

Επειδή προσέφερε την υποστήριξή της σε πληροφοριοδότη

ΣΟΚ προκαλούν οι καταγγελίες του πατέρα της ηθοποιού Brittany Murphy, η οποία το 2009 έφυγε από τη ζωή. Τότε οι γιατροί είχαν αποδώσει το θάνατό της σε πνευμονία.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο 87χρονος πατέρας της, Angelo Bertolotti, ισχυρίζεται πως τόσο η κόρη του, όσο και ο σύζυγός της δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση, επειδή προσέφεραν την υποστήριξή τους σε πληροφοριοδότη, ο οποίος πάλευε κατά της κυβέρνησης και του συστήματος.

Brittany_Murphy_1

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Brittany Murphy αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του να γράψουν βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτουν σοκαριστικά στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της Brittany Murphy και του συζύγου της.

Brittany_Murphy_2 Brittany Murphy arrives at the Vanity Fair Oscar Party in West Hollywood

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως την περίοδο λίγο πριν πεθάνει, η Brittany Murphy βρισκόταν υπό παρακολούθηση από κατασκόπους της κυβέρνησης, οι οποίοι είχαν παγιδέψει το τηλέφωνό της και την απειλούσαν, όταν με δηλώσεις της υποστήριξε τον πληροφοριοδότη.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η ηθοποιός θεωρήθηκε επικίνδυνη για την κυβέρνηση, επειδή πίστευαν πως έβγαλε στη φόρα μυστικά, τα οποία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσουν τρομοκράτες, ώστε να εισβάλουν στην Αμερική.

Brittany_Murphy_4 Brittany_Murphy_5

Γι” αυτό και ο 87χρονος άνδρας ζήτησε να γίνει τοξικολογικός έλεγχος στην κόρη του, μιας και δεν πίστευε πως έφυγε από την πνευμονία.

Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά, μιας και έδειξαν ότι στο σώμα της ηθοποιού βρέθηκαν δέκα βαριά μέταλλα, τα οποία τη δηλητηρίασαν.

Brittany_Murphy_6

Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι πως πέντε εβδομάδες μετά το θάνατο της 32χρονης τότε ηθοποιού, βρέθηκε νεκρός στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγός της, Simon Monjack, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μέσα στο μπάνιο του.

Λίγο πριν πεθάνει πάντως, η Brittany Murphy παρουσίαζε όλα τα συμπτώματα της τοξικής δηλητηρίασης, υποφέροντας από πονοκεφάλους, ζαλάδα, βήχα, ιδρώτα, αποπροσανατολισμό και πνευμονία.

Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα είχε και ο 40χρονος σύζυγός της πριν φύγει από τη ζωή.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0