Ποια είναι τα μυστικά της 44χρονης Ναόμι Γουοτς για γραμμωμένο σώμα;

19-06 2013

Ποια είναι τα μυστικά της 44χρονης Ναόμι Γουοτς για γραμμωμένο σώμα;

Life style

naomiΟ προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει τρία από τα μυστικά της 44χρονης ηθοποιού για τέλειο σώμα..

Είναι συνεπής

Η περίοδος των Βραβείων στο Hollywood ξεκινάει γύρω στο Δεκέμβριο και ολοκληρώνεται στο τέλος Φεβρουαρίου με τα Oscar. Για να είναι στα καλύτερά της η Naomi Watts γυμνάζεται μία ώρα την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα. Αν εσύ θεωρείς πως δεν έχεις το χρόνο για κάτι τέτοιο, προσπάθησε να φτιάξεις το πρόγραμμά σου με τρόπο που να χωράει μία ώρα γυμναστική την ημέρα. Θα παρατηρήσεις ότι αυτή η καθημερινή μονόωρη άσκηση θα σου δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Έχει ποικιλία

Για να μη βαριέται η Naomi έχει προσθέσει ποικιλία στην καθημερινή της άσκηση. Ο προπονητής της τη βάζει να κάνει αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τόνωσης οι οποίες περιέχουν πιλάτες, χορό και γιόγκα. Επίσης, γυμνάζεται με τραμπολίνο και πηδάει σκοινάκι. Όταν σχεδιάζεις και εσύ το δικό σου προπονητικό πρόγραμμα, φρόντισε να βάζεις διάφορα είδη ασκήσεων για να μη βαριέσαι και να έχεις μεγαλύτερη όρεξη και επομένως καλύτερα αποτελέσματα.

Κάνει αυτό που της αρέσει

Πάνω από όλα, βρες και κάνε αυτό που σου αρέσει. Η Naomi δε χορταίνει να κάνει τη σανίδα (είναι η άσκηση όπου στηρίζεσαι στους αγκώνες σου και στις μύτες των ποδιών σου και κοιτάς προς το έδαφος). Επίσης, της αρέσει πολύ να κάνει δραστηριότητες με όλη την οικογένειά της όπως είναι το ποδήλατο και τα θαλάσσια σπορ. Όσο πιο σύντομα βρεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις, τόσο πιο σύντομα η γυμναστική θα γίνει για σένα διασκέδαση.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : | |