Ποιοι μπορεί να… «τακτοποίησαν» την άλλη μισή Αθήνα

3-12 2012

Ποιοι μπορεί να… «τακτοποίησαν» την άλλη μισή Αθήνα

Life style

Δεν είναι μόνο οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και «εραστή της μισής Αθήνας», Πέτρου Τατσόπουλου, που θα μείνουν στην ιστορία… καθώς κατά καιρούς κι άλλοι μεγάλοι άνδρες έχουν κάνει ανάλογες δηλώσεις για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχουν κοιμηθεί, τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες και τι ακριβώς είχαν δηλώσει για τη σεξουαλική τους ζωή…
Γιώργος Χειμωνέτος
«Έχω πάει με 1.500 γυναίκες»
Πριν από μερικούς μήνες εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι έχει κάνει έρωτα με πολλές γυναίκες, αφού σκοπός του είναι να αποκτήσει εμπειρίες. «Υπολόγισε 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών το χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο». Όταν όμως του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος, εάν οι γυναίκες ήταν περίπου 50 το χρόνο, εκείνος απάντησε: «Πιθανολογώ ναι, βλέπεις, ταξιδεύαμε πολύ…» Άρα 25×50 = 1.500 γυναίκες!
Λευτέρης Πανταζής
«Έχω κοιμηθεί με 200 γυναίκες»
Κατέχει χρόνια τον τίτλο του γυναικά και δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα σε συνέντευξή του ότι έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες. Μέγα ερώτημα παραμένει φυσικά με πόσες γυναίκες έχει πάει, οι οποίες δεν κοιμήθηκαν… στο τέλος.
Πασχάλης Τσαρούχας
«Έχω πάει με τριψήφιο αριθμό γυναικών»
Μεγάλες του αγάπες η σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά, ο γιος τους και η ΑΕΚ. Πριν από όλα αυτά όμως είχε και αυτός αδυναμία στις γυναίκες. «Δεν μπορώ να μετρήσω τις γυναίκες με τις οποίες έχω πάει. Είναι ένας μεγάλος αριθμός, τριψήφιος» είχε δηλώσει.
Αλέξης Κούγιας
«Μοντελοπνίχτης»
Σε μια συνέντευξη – ποταμό που είχε παραχωρήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει την αποκάλυψη πως δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί καμία γυναίκα. «Μέχρι να παντρευτώ μπορούσα να διαλέξω όποια γυναίκα ήθελα» είχε δηλώσει. Και μπορεί να μην αποκάλυψε τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει συνερευθεί, ωστόσο τόνισε ότι του έχει βγει το παρατσούκλι «μοντελοπνίχτης», γιατί λίγα μοντέλα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τα δίχτυα του.
Στράτος Τζώρτζογλου
«…. Και με τέσσερις γυναίκες μαζί»
Δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να μετρήσει με πόσες γυναίκες έχει πάει, ωστόσο, όπως είχε πει σε συνέντευξή του: «Έχω πάει με δύο γυναίκες. Έχω πάει ακόμα και με τέσσερις γυναίκες μαζί».
Χάρης Χριστόπουλος
«Με δυο-τρεις εκατοντάδες γυναίκες»
Από τους καλύτερους φωτογράφους της χώρας και μάλιστα με πολλές κατακτήσεις στις γυναίκες, ο Χάρης Χριστόπουλος έχει αποκαλύψει ότι έχει πάει με δυο-τρεις εκατοντάδες γυναίκες. Βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε ανταγωνιστής του Τατσόπουλου για το υπόλοιπο της Αθήνας, αφού ο γνωστός φωτογράφος έχει δηλώσει ότι η πιο σέξι γυναίκα που έχει φωτογραφήσει είναι η Ευγενία Μανωλίδου.
Γιώργος Κιμούλης
«Δεν με έχει απορρίψει καμία»
«Η απόρριψη δεν φτάνει σε μένα, γιατί είναι ακραία ευγενικός ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι προς ένα πλάσμα που μου αρέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να το φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε μία στο εκατομμύριο. Kι εννοείται πως δεν ακολουθώ αυτή τη στάση για να μην  εισπράξω την άρνηση» έχει δηλώσει ο Γιώργος Κιμούλης.
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0