Ποιους θα ΚΑΡΦΩΣΕΙ στο βιβλίο της για τον Μπάμπη Λαζαρίδη η Πόπη Μαλλιωτάκη;

1-07 2013

Ποιους θα ΚΑΡΦΩΣΕΙ στο βιβλίο της για τον Μπάμπη Λαζαρίδη η Πόπη Μαλλιωτάκη;

Life style


Η Πόπη Μαλλιωτάκη ετοιμάζει βιβλίο, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί για το περιεχόμενό του. Η τραγουδίστρια θέλει ν” αποκαταστήσει το όνομα του Μπάμπη Λαζαρίζη, αφού όπως υποστηρίζει μετά τον θάνατό του ακούστηκαν και γράφτηκαν ανακρίβειες. «Έγραφαν ότι ήθελαν για τον Μπάμπη. Τον άντρα της ζωής μου. Έφτασαν να τον παρουσιάζουν ακόμα και σαν ναρκομανή, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο , μετά την δολοφονία του. Στεναχωριόμουν και χάιδευα το παιδί μας, ενώ προσπαθούσα να καταλάβω γιατί τόση κακία», δήλωσε στο Λοιπόν η Πόπη Μαλλιωτάκη και συνέχισε: «Θέλω επιτέλους ν” ακουστούν και να γραφτούν αλήθειες για τον Μπάμπη. Να ξαναειπωθούν τα πράγματα , αλλά όπως ήταν πραγματικά.
Εμείς ήμασταν 12 χρόνια μαζί. Τυπικά δεν χωρίσαμε ποτέ. Ξέρω καλά ποιος ήταν. Εγώ είμαι η χήρα του Λαζαρίδη. Έχω οργή, πόνο και θλίψη μέσα μου για όσες ψευτιές ακούστηκαν και συζητιούνται για εκείνον που «έφυγε» τόσο άδικα. Γι” αυτό αποφάσισα να γράψω το βιβλίο. Ήθελα να ηρεμήσω για να μπορέσω να είμαι αντικειμενική. Να μην κρύψω τίποτα από τη ζωή μα. Να μάθει ο κόσμος για το φιλότιμο, την παλικαριά και τη μαγκιά του Μπάμπη».
Τέλος, η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν θέλησε ν” αποκαλύψει αν μέσα στο βιβλίο της θ” αναφερθεί στην Αγγελική Ηλιάδη. «Δεν θέλω ν” αποκαλύψω πολλά για το βιβλίο. Θέλω να είμαι ακριβής, ειλικρινής. Μόλις βγει το βιβλίο, θα υπάρξουν άτομα που δεν θα μπορούν για πολύ καιρό να βγουν έξω από το σπίτι τους, γιατί θα ντρέπονται. Κάποιοι και κάποιες δεν θα βρίσκουν πέτρα να κρυφτούν».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0