Πρώην μοντέλο Victoria’s Secret: «Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού»

27-04 2013

Πρώην μοντέλο Victoria’s Secret: «Εγκατέλειψα το μόντελινγκ για χάρη του Θεού»

Life style

Kylie_Bisutti_news_emeo_01Η 23χρονη Kylie Bisutti, πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret και συγγραφέας του βιβλίου «I’m No Angel – From Victoria’s Secret Model to Rode Model», τα βρόντηξε όλα και εγκατέλειψε την καριέρα που είχε ως super hot model.

«Είχα καταλήξει να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι κρέας, ενώ μεγαλώνοντας πίστευα ότι τα μοντέλα αποτελούσαν τον ορισμό της ομορφιάς». Αυτό δήλωσε στη New York Post η εντυπωσιακή 23χρονη.

Kylie_Bisutti_news_emeo_02

Όταν εγκατέλειψε λοιπόν τις πασαρέλες, τα φώτα των προβολέων, τους φωτογράφους και τη λαμπερή ζωή, έφυγε στο βουνό, άρχισε να προσεύχεται και αποκάλυψε σε όλους πως ήταν παντρεμένη.

Ζει στα βουνά της Montana, έγραψε την αυτοβιογραφία της και ετοιμάζει γραμμή ρούχων για χριστιανές.

Kylie_Bisutti_news_emeo_03

H Kylie μετακόμισε στη Νέα Υόρκη στα 15 της και πολύ σύντομα είδε πόσο δύσκολη είναι η ζωή των μοντέλων – όπως γράφει στο βιβλίο της, τρεφόταν με ανανά και καρπούζι και έπινε μόνο νερό.

Kylie_Bisutti_news_emeo_04

Οι υπεύθυνοι της Victoria’s Secret την επέλεξαν ανάμεσα σε 10.000 μοντέλα.

Αλλά γρήγορα και αυτό το όνειρο έγινε εφιάλτης.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο, οι φωτογράφοι της ζητούσαν να φωτογραφηθεί προκλητικά και ο ατζέντης της της έλεγε να μην αποκαλύψει ότι έχει παντρευτεί, για να μη χαλάσει την εικόνα της («Πολλά από τα μοντέλα ενθαρρύνονται να μη μιλούν για τις σχέσεις τους, εκτός και αν έχουν παντρευτεί κάποιον επώνυμο, όπως η Miranda Kerr»).

Kylie_Bisutti_news_emeo_05

Πότε όμως πήρε την απόφαση να σταματήσει το modelling; Μετά από φωτογράφηση στο FHM όπου λέει πως ένιωσε φτηνή.

Kylie_Bisutti_news_emeo_06

Kylie_Bisutti_news_emeo_07

 

«Τότε συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άντρες και όχι για να προωθώ τα ρούχα. Αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στον ατζέντη μου ότι σταματώ».

Kylie_Bisutti_news_emeo_08

 

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0