Πώς ήταν τα σπίτια των πρωταγωνιστών στo Friends

24-08 2013

Πώς ήταν τα σπίτια των πρωταγωνιστών στo Friends

Life style

Τα σπίτια των πρωταγωνιστών των Friends έμειναν αξέχαστα!

Οι μωβ τοίχοι στο σπίτι της Monica, το ποδοσφαιράκι στο διαμέρισμα του Joey, το καθώς πρέπει καθιστικό του Ross ή το μποέμ διαμέρισμα της Phoebe είναι σκηνικά που μπορείς να τα φέρεις στη μνήμη σου εύκολα, καθώς ήταν τα σκηνικά που έβλεπες για 10 χρόνια!

Το παρακάτω λοιπόν είναι το σαλόνι της Monica, με μωβ τοίχους, έντονα χρώματα στα αντικείμενα και τα διακοσμητικά, αλλά με ουδέτερα και απαλά χρώματα στα έπιπλα. Στην κουζίνα επικρατεί το γαλάζιο χρώμα των ντουλαπιών.

sitcom_appart sitcom_appart122 sitcom_appart5

Στο σπίτι του Joey τα περισσότερα έπιπλα είναι μπεζ με κάποιες εξάρσεις άλλων χρωμάτων, όπως ο καναπές ή οι μεγάλες πολυθρόνες (που άνοιγαν για να μπαίνουν τα πόδια του Joey και του Chandler όταν έβλεπαν αγώνα). Ένα εργένικο διαμέρισμα.

 

sitcom_appart6 sitcom_appart8

To διαμέρισμα της Phoebe δεν ήταν πολύ γνωστό, γιατί συνήθως τα γυρίσματα γίνονταν είτε στα άλλα διαμερίσματα είτε στο καφέ Central Perk. Όμως ήταν εξίσου όμορφο με τα άλλα, με πράσινες αποχρώσεις, μπορντώ πολυθρόνα και κόκκινα μαξιλαράκια – αρκετά bohemian, σαν την ιδιοκτήτριά του.

sitcom_appart14 sitcom_appart7

To διαμέρισμα του Ross είναι ένα σωστό διαμέρισμα για καθηγητή. Αυστηρό, με δερμάτινο καναπέ, καφέ τοίχους, γραφείο στο χώρο του σαλονιού κ.ο.κ.

sitcom_appart13

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0