Πώς είναι ο τέλειος άντρας για τις γυναίκες;

4-07 2013

Πώς είναι ο τέλειος άντρας για τις γυναίκες;

Γυναίκα

Patrick_Dempsey

Υπάρχει ο τέλειος άντρας; Αν ναι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τη γνωστή σε όλους ρήση: «Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου»!
Να είναι μορφωμένος, να αποφεύγει το αλκοόλ και κατά προτίμηση να είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Αυτά τουλάχιστον λέει η πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Vanity Fair, σε συνεργασία με την τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes.

Σύμφωνα με το δείγμα 1.168 γυναικών, αυτό το… σπάνιο είδος αντρών θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Να έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο, πράγμα στο οποίο συμφώνησε το 35% των ερωτηθέντων, να είναι σκληρά εργαζόμενος, σύμφωνα με το 28%, και φυσικά να γνωρίζει από καλούς τρόπους, σύμφωνα με το 27%.

Οι κοιλιακοί και οι τετρακέφαλοι φαίνεται να έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μιας και μόνο το 1% των γυναικών υποστηρίζει ότι ο τέλειος άντρας οφείλει να έχει αθλητικό σώμα, κάτι όμως που φαίνεται να έχει ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς Grey’s Anatomy, ηθοποιός Patrick Dempsey, που ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις όσων κλήθηκαν να απαντήσουν σε ποιον θα ήθελαν να μοιάζει ο τέλειος άντρας.

Ακόμα όμως και επιτυχημένος να είναι, θα πρέπει να έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στον εργασιακό του χώρο μέχρι τα 50 του χρόνια (έτσι είπε το 69%) και το σημαντικότερο – να έχει άριστες σχέσεις με τη μαμά του!

Για το 69% των ερωτηθέντων, δε, η μαμά πρέπει να έχει τον έλεγχο στη ζωή του γιου της.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0