Σοκάρει η εύρεση πτώματος ηλικιωμένου σε κάδο σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη

19-12 2012

Σοκάρει η εύρεση πτώματος ηλικιωμένου σε κάδο σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά Νέα

Ένας 25χρονος Μαροκινός φέρεται ως δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες σε κάδο ανακύκλωσης, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στην Θεσσαλονίκη.
 
Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες για αντίσταση, επειδή αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά την προσαγωγή υπόπτων. Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος νοίκιαζε ένα από τα διαμερίσματα που κατείχε ο άτυχος ηλικιωμένος στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.
 
Σ' αυτό το διαμέρισμα βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άντρα. Θα γίνει ταυτοποίηση του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.
 
Ο Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας ως συνεργούς του τρεις συμπατριώτες του. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει εμπλοκή τους στο έγκλημα και εκτιμάται ότι τους υπέδειξε για λόγους αντεκδίκησης επειδή τον ονομάτισαν προηγουμένως ως δράστη του εγκλήματος.
 
Ο 79χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του.
 
 
 
 
 
 Akous. Νέα 
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0