Στις 22 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Xbox One

5-09 2013

Στις 22 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Xbox One

Τεχνολογία

5FAF7CA97922E72B97C68131B0224D40

Η αμερικανική εταιρεία Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα της παιχνιδομηχανή Xbox One θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 22 Νοεμβρίου.

Αρχικά, η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη σε 13 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ιρλανδία, Καναδάς, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Βραζιλία, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία).

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία, στις υπόλοιπες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τις αρχές του 2014. Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Microsoft, Γιουσούφ Μεχντί τόνισε: «Έπειτα από χρόνια ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στην εταιρεία και τον κόσμο, δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή τεχνολογικά παιχνιδομηχανή για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας».

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου Xbox One και έχουμε επικεντρωθεί στο να τελειοποιήσουμε την κονσόλα» πρόσθεσε ο κ. Μεχντί και υπογράμμισε ότι οι παραγγελίες για τη νέα παιχνιδιμηχανή ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Υπενθυμίζεται ότι η Sony, ο μεγάλος ανταγωνιστής της Microsoft στην αγορά παιχνιδομηχανών, έχει ήδη ανακοινώσει πως η δική της κονσόλα Playstation 4 θα είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική στις 15 Νοεμβρίου, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα πωλείται από τις αρχές Δεκεμβρίου.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : |


Πηγή : newsbeast.gr