Στον «αέρα» είναι η επιστροφή του Σισέ στον ΠΑΟ

16-01 2013

Στον «αέρα» είναι η επιστροφή του Σισέ στον ΠΑΟ

Αθλητισμός

D5D2A002B764F415ACC98985095F7C85«Θέλω να έρθω σε εσάς»

Η ΚΠΡ θέλει να πουλήσει σε μία ομάδα από το Κατάρ τον Γάλλο στράικερ, ο οποίος ενημέρωσε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες μέρες είχε φανεί ότι τα πράγματα για την επιστροφή του Γάλλου στράικρερ εξελίσσονται θετικά για τους «πράσινους», όμως η ΚΠΡ έχει δεχθεί πρόταση από σύλλογο του Κατάρ και μπλοκάρει τον έλευση του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» στις επαφές που είχαν όλο αυτό το διάστημα με τον 32χρονο φο ανησυχούσαν μήπως η βρετανική ομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον από κάποια άλλη, ώστε να αξιώσει χρήματα για την παραχώρησή του.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Σισέ με τους ανθρώπους της ΚΠΡ άκουσε: « Εχουμε πρόταση από ομάδα του Κατάρ. Θέλουμε να πάρουμε κάποια χρήματα από την πώλησή σου» και εκείνος τους απάντησε πως «εγώ θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό».

Μόλις τελείωσε η συνάντησή του με τους Άγγλους επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό για να τους ενημερώσει και τους τόνισε ότι «εγώ τους είπα ότι θέλω να έρθω σε εσάς και περιμένω, αλλά αυτοί θέλουν να με πουλήσουν».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ανήσυχος από αυτή την εξέλιξη και είναι φανερό ότι η επιστροφή του Σισέ είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι ακριβώς θα γίνει.

Εν τω μεταξύ, η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει τους «πράσινους» να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση του Γάλλου στράικερ. Ηδη έχει ενημερωθεί ο Βαρέλα, που ετοιμάζει τη λίστα με υποψήφιους επιθετικούς, που θα εξετάσουν στο «τριφύλλι», εφόσον τις επόμενες ημέρες έχει αρνητική εξέλιξη το θέμα του Σισέ.

Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Μπέσα

Στο χέρι του Παναθηναϊκού βρίσκεται η άφιξη του Ντάνιελ Μπέσα. Ο 20χρονος μέσος της Ιντερ είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του δανεισμού του.

Δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Αθήνα στα τέλη της εβδομάδας, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει μέχρι το καλοκαίιρ. Αποτελεί μία λύση για όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και κυρίως για δεξιά και πίσω από τον επιθετικό.

* Ραντεβού με τον μάνατζερ του μέσου του Λεβαδειακού Κόρμπο θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Κώστας Ελευθεράκης, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον αμυντικό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

 

 

 

 

sport-fm.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0