Συννεφιά και βροχές

16-12 2012

Συννεφιά και βροχές

Ελλάδα

Νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στα πεδινά της δυτικής και βόρειας χώρας, λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα. Το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά και στο Αιγαίο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός. 
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου και από 10 έως 19 βαθμούς στην Κρήτη.
 
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και βαθμιαία στα ανατολικά ισχυροί, και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοδυτικοί μέτριοι ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς. Μέτριοι δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε ισχυρούς.
 
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας ασθενείς τοπικές βροχές το βράδυ, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
 
Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το βράδυ και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
 
 
 
 
 meteo.gr
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0