Υλικά
1 χωριάτικο λουκάνικο
8 πράσσινες πιπεριές (κέρατο)
1 φλυτζάνι σάλτσα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο και τις πιπεριές σε ροδέλες.Τσιγαρίζουμε πρώτα το λουκάνικο σε μία κατσαρόλα χωρίς να προσθέσουμε λάδι.Μόλις πάρει χρώμα το βγάζουμε κ ρίχνουμε τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο και τις τσιγαρίζουμε.Ξαναβάζουμε μέσα το λουκάνικο,ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας,αλάτι-πιπέρι ανακατεύουμε κ το αφήνουμε για 15′ σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Εκτύπωση
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Email