«Τέλος για μένα η Μύκονος»

7-07 2013

«Τέλος για μένα η Μύκονος»

Life style


«Μαύρη πέτρα» έριξε στη Μύκονο ο Λάκης Γαβαλάς μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε «πίσω από τα σίδερα. Όπως εξομολογείται σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής»: «Στη Μύκονο έχω επενδύσει τη ζωή μου και τα νιάτα μου. Είχα επιχείρηση με δύο καταστήματα επί 17 ολόκληρα χρόνια. Τώρα όμως τη Μύκονο δεν την σκέφτομαι καθόλου.
Δεν είναι το στυλ πια της διασκέδασης που θέλω. Στο σπίτι δεν θα πήγαινα τώρα πια. Το σπίτι ήταν και κομμάτι της δουλειάς μου. Άπαξ και δεν έχω δουλειά που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο δεν το χρειάζομαι. Δεν έχω κανένα συναισθηματικό δέσιμο πλέον με τη Μύκονο».
Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει και για την ανάγκη του να ερωτευτεί, ενώ αποκαλύπτει πως δεν έχει ζήσει ποτέ μέχρι σήμερα τον απόλυτο έρωτα.
«Δεν έχω απογειωθεί ποτέ από έρωτα. Αυτό θέλω να ζήσω πριν φύγω. Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα. Από εδώ και πέρα θέλω να ερωτευτώ και να πέσω στα πατώματα. Στη φυλακή είχα δύο άτομα που ήταν ερωτευμένα μαζί μου, έτσι δήλωναν από γράμματα που μου έστελναν. Τώρα είπα όμως πως θέλω να αφοσιωθώ πιο πολύ στον εαυτό μου και μπορεί να τον βρω».
Στην ερώτηση αν επιλέγει Σαμαρά ή Τσίπρα, ο Λάκης Γαβαλάς είναι αφοπλιστικός. «Θες να μου πεις να συγκρίνω Καρέζη ή Βουγιουκλάκη… Αυτές και οι δύο είναι πεθαμένες. Εγώ με τα πολιτικά δεν τα πάω καλά. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ το ίδιο κόμμα, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και σε άλλους, κάθε φορά, ανθρώπους».
Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ευχαρίστησε τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος τον συγκίνησε, όπως λέει, με το ενδιαφέρον του και εξομολογείται ότι θα ήθελε να είχε ένα παιδί, έναν πολύ δικό του άνθρωπο να του στέκεται.
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0