Τι απαντά ο Βέρτης στο σάλο που προκλήθηκε με τη συναυλία του στην Πάτρα

3-07 2013

Τι απαντά ο Βέρτης στο σάλο που προκλήθηκε με τη συναυλία του στην Πάτρα

Life style

vertis

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη λιμενική ζώνη για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Πάτρα.

Προκλήθηκε σάλος με την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει το χώρο στάθμευσης φορτηγών απέναντι από το κέντρο ψυχαγωγίας & διασκέδασης «Veso Mare» για τη συναυλία.

Μιλώντας στην κάμερα για τον συναυλιακό χώρο, ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: «Πολύς κόσμος με ρωτάει γιατί επιλέξαμε αυτό το μέρος. Ο λόγος είναι επειδή μια πολύ μεγάλη παραγωγή δεν μπορεί να στηθεί μέσα σε ένα γήπεδο, γιατί τα φορτηγά θα το καταστρέψουν. Για να πραγματοποιηθεί μια συναυλία χρειάζονται οχτώ φορτηγά και ένας γερανός. Πρέπει να γίνει σε μια μεγάλη αλάνα και ένα καλό προσβάσιμο σημείο. Αυτό εδώ μας υπέδειξαν και δεν θα κάνουμε και κάποια ζημιά. Προέχει η ασφάλεια του κόσμου».

Ο σύλλογος ήταν έξαλλος με την απόφαση της δημοτικής αρχής να διαθέσει τον συγκεκριμένο χώρο. Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως τηρήθηκαν όλα τα νόμιμα και δεν πρόκειται ο χώρος να μετατραπεί σε μπουζουξίδικο.

Στα λόγια του αντιδημάρχου απάντησε ο τραγουδιστής, λέγοντας: «Θεωρώ απαράδεκτο για κάθε άνθρωπο και τον προκαλώ να έρθει να το πει σε μένα αυτό το πράγμα, τη στιγμή που δεν έχει δει κάτι. Ποτέ δεν θα κρίνεις κάτι αν δεν το έχεις κάνει και δεν το έχεις δει».

Την ίδια ώρα, αίσθηση δημιουργείται από τη συμπεριφορά ανδρών του λιμενικού, οι οποίοι, ενώ δεν έκαναν τον παραμικρό έλεγχο στο χώρο για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη, έκαναν δυο φορές προσαγωγή του διοργανωτή του Patras Show, Μάρκου Καπετανάκη.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο βίντεο:

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : | |


Πηγή : Dete.gr