Τοπικές βροχές με χιόνια στα ορεινά

6-12 2012

Τοπικές βροχές με χιόνια στα ορεινά

Ελλάδα

Γενική πρόγνωση καιρού

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές, περιμένουμε σήμερα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Πελάγη

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί-νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στα βόρεια και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα κεντρικά και νότια τμήματα, με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε βοριάδες με την ίδια ένταση.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

 

 

 

meteo.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0