Το μέλλον της ανθρωπότητας στηρίζεται στο χαλούμι

1-04 2013

Το μέλλον της ανθρωπότητας στηρίζεται στο χαλούμι

Life style

xaloumiΣάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο, καθώς, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά  το «Κουλούρι», οι Ρώσοι διεξάγουν εδώ και καιρό μυστικές έρευνες για το χαλούμι, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις ευεργετικές του ιδιότητες και την πραγματική του αξία, με συνέπεια να προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη χώρα, ώστε να εκμεταλλευτούν τα πλούσια αποθέματά της.

Σύμφωνα με τις έρευνες, στις οποίες ήταν επικεφαλής ο διάσημος βακτηριολόγος Στάνισλαβ Ουστίνοβ, το χαλούμι αποτελεί το μοναδικό φάρμακο για τη θανάσιμη ασθένεια της βουκαμβίλιας, η οποία μαστίζει πολλά βρέφη και θεωρείται η πανούκλα του 21ου αιώνα. Από την πλευρά της, η κυπριακή πλευρά στο περιθώριο του Eurogroup δήλωνε επισήμως άγνοια για αυτήν τη θεραπευτική ιδιότητα του παραδοσιακού της προϊόντος.

Η έρευνα των Ρώσων επιστημόνων δεν περιορίστηκε  μόνο στη μελέτη της ποιότητας του χαλουμιού, αλλά διαπίστωσε επίσης πως το κοίτασμα υδρογονανθράκων που εντοπίστηκε πρόσφατα στην κυπριακή ΑΟΖ είναι στην πραγματικότητα κοίτασμα μιας σπάνιας ποικιλίας χαλουμιού που μέχρι πρότινος οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι έχει εκλείψει από τον πλανήτη Γη. Η έλλειψη αυτού του στοιχείου, μάλιστα, είχε προκαλέσει τεράστια απογοήτευση στους παγκόσμιους επιστημονικούς κύκλους, καθώς όλες οι έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στον Κόκκινο Πλανήτη είχαν δείξει ότι δεν είναι κατοικήσιμος, λόγω της έλλειψης αυτού του στοιχείου. Ωστόσο, αν επαληθευτούν τα νέα στοιχεία που προέκυψαν θα καταστήσουν την Κύπρο ως τον βασικό παίκτη στην πολυπόθητη αποίκηση των ανθρώπων σε άλλο πλανήτη, και συγκεκριμένα στον Άρη.

Η επίσημη κυπριακή πλευρά πάντως απέφυγε να σχολιάσει αυτήν την πτυχή της έρευνας, ωστόσο ανεπίσημα άφησε να διαρρεύσει πως η δημοσιοποίηση μιας έρευνας με τέτοιο περιεχόμενο την παρούσα στιγμή θα ήταν καταστροφική για τη χώρα.  Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά και θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη σημειώνεται.

Και καλό μήνα!

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : | |


Πηγή : Το Κουλούρι