Τσηζ κέικ εύκολο και νόστιμο

4-02 2014

Τσηζ κέικ εύκολο και νόστιμο

Διάφορα

 

Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο πτι-μπερ & 8 μπισκότα
1 βούτυρο soft
λίγη κανέλα
1 κουτί μόρφατ
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί τυρί κρέμα (βάζω φιλαδέλφια) – 200γρ
1 φλυτζανάκι χυμό λεμόνι
1 βαζάκι μαρμελάδα βατόμουρο ή βύσσινο ή φρούτα του δάσους

Πώς το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια μπισκότα & βούτυρο & κανέλα στο μίξερ μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα, την οποία στρώνουμε σε φόρμα κουμπωτή και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Για την κρέμα χτυπάμε τη μόρφατ & 3 κουταλιές της σούπας νερό & 2/3 ζαχαρούχου & τυρί κρέμα & λεμόνι και τα στρώνουμε πάνω στη βάση. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Χτυπάμε τη μαρμελάδα στο μπλέντερ με μια κουταλιά κονιάκ και μια κουταλιά νερό, τη στρώνουμε πάνω από την κρέμα και στο ψυγείο.


 

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0