590_59d4d95cac68407495e81ae7f2fd1148«Βροχή» οι ανακοινώσεις στην Άρη, με την τελευταία να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί η διοίκηση, μιλώντας για «άφρονες, παραπλανητικές και υποβολιμαίες «κινητοποιήσεις» οπαδών»!

Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τους Ψηφίδη, Αβάνογλου, Τσομίδη και Παπαδόπουλο τονίζεται  ότι δεν είναι… γατζωμένοι στην καρέκλα τους, αλλά είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με οποιονδήποτε εγγυάται ότι θα καταφέρει να σώσει τον Άρη. Σημειώνουν παράλληλα πως πρόκειται για μυθεύματα τα περί νέου ΑΦΜ, κάνοντας λόγο για εφόδους οπαδών στο Δ.Σ., ενώ απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου και ζήτησαν να απομονωθούν «τα στοιχεία που έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό και τις απειλές».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά τις παραιτήσεις των μελών του κ.κ. Βαγγέλη Αγγελούση και Κωνσταντίνου Τικπασάνογλου (εκπρόσωπου ΑΣ ΑΡΗΣ), εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

1) Εκφράζει την αγωνία του για τα τελευταία αποτελέσματα που καθιστούν την πορεία της ομάδας μας πιο δύσκολη για την παραμονή της στη Super League.

2) Εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

3) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τις άφρονες, παραπλανητικές και υποβολιμαίες «κινητοποιήσεις» οπαδών και τις απειλές που δέχτηκαν τα μέλη και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

4) Επιβεβαιώνει την πρόθεση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ολοκληρώσει το έργο του, δηλαδή α) την παραμονή της ομάδας στη Super League και β) την οικονομική εξυγίανση της ομάδος.

5) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδος να διαφυλάξουν τη μόνη νόμιμη και ειλικρινή προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδος και τη διάσωσή της απομονώνοντας τα στοιχεία που έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό και τις απειλές που δεν συνάδουν στην ψυχή και το πνεύμα της εκατοντάχρονης ιστορίας του ΑΡΗ.

6) Εξαιτίας της εφόδου στο χώρο του ΔΣ της ΠΑΕ ορισμένων «οργανωμένων οπαδών», οι οποίοι απαίτησαν την αλλαγή της τότε τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη «ανθρώπων ειδικών αποστολών» σε καίρια πόστα στην ομάδα, το ΔΣ τους αποδέχτηκε με γνώμονα την ομαλοποίηση των σχέσεων με τους οργανωμένους οπαδούς και τη μη διαταραχή της ηρεμίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

7) Οι προηγούμενοι «παράγοντες», που έφεραν με πράξεις και παραλείψεις τους, την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ σε αυτήν τη δύσκολη αγωνιστική και οικονομική κατάσταση (π.χ. ρήτρες συμβολαίων, καταβολή μη δεδουλευμένων, απλήρωτοι σαράντα αλλοδαποί και οκτώ Έλληνες παίκτες και μάνατζερ, χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς και προς άλλους τρίτους πιστωτές) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ (αστικές, ποινικές και ηθικές) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

8) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με κάθε γνήσιο ΑΡΕΙΑΝΟ που θέλει να συνδράμει στην επίτευξη των ως άνω κοινών ΑΡΕΙΑΝΩΝ στόχων μας.

Δηλώνουμε ότι κανείς μας δεν είναι γαντζωμένος στην καρέκλα του, αλλά είμαστε πρόθυμοι να παραδώσουμε ακόμα και αύριο, μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες σε όποιον εγγυάται εμπράκτως ότι θα πετύχει αυτά που και εμείς επιδιώκουμε για το καλό της ομάδας.

9) Το ΔΣ της ΠΑΕ επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών και διοικητικών αρχών για τις απειλές, τους εκβιασμούς και τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της ομάδος και την οικονομική διαφάνεια.

10) Τα περί του νέου ΑΦΜ φημολογούμενα είναι μυθεύματα που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι σκέψεις του ΔΣ της ΠΑΕ και επιστρέφονται σε αυτούς που τα εκπορεύουν.

11) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται να καταθέσει έγκληση αύριο το πρωί κατά των υβριστικών και εκβιαστικών δηλώσεων που διατυπώθηκαν από φυσικά πρόσωπα, ΜΜΕ και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας καθώς και μηνυτήρια αναφορά μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τους αρμόδιους ελεγκτές για τη χρονική περίοδο των ετών 2004-2012.

12) Καλούμε τους οπαδούς, οργανωμένους και μη, της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης για τη σωτηρία της.

 

Ο Πρόεδρος Τα μέλη του ΔΣ

Ιωάννης Ψηφίδης Ευστάθιος Τσομίδης

Αναστάσιος Αβάνογλου

Λάζαρος Παπαδόπουλος»

gazzetta.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες :