Έβγαλαν φτερό από μάγουλο μωρού

14-12 2012

Έβγαλαν φτερό από μάγουλο μωρού

Παράξενα

Γιατροί στο Κάνσας αφαίρεσαν φτερό από το πρόσωπο ενός μωρού επτά μηνών, που με κάποιον τρόπο είχε καταφέρει να καταπιεί το βρέφος και το σώμα του προσπαθούσε να το αποβάλει.

Την έκπληξη της ζωής τους βίωσαν οι γονείς ενός βρέφους όταν οι γιατροί που το εξέταζαν γιατί είχε εμφανίσει ένα ερυθρό εξόγκωμα στο πρόσωπο εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα φτερό που με κάποιον τρόπο είχε καταφέρει να καταπιεί το μωρό και το σώμα του προσπαθούσε να το αποβάλει.

"Έβγαλαν ένα φτερό από το πρόσωπο του παιδιού μου. Είναι εντελώς τρελό" είπε ο πατέρας της Έιμι Γουίτινγκτον, Ααρόν.

 

 

Η μητέρα της Έιμι, Έμα Γουίτινγκτον, πήγε την επτάμηνη κόρη της στα επείγοντα ενός νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο, όταν διαπίστωσε έντρομη ότι στο πρόσωπο του παιδιού είχε εμφανιστεί ένα ερυθρό εξόγκωμα σε μέγεθος μπάλας του γκολφ. Οι γιατροί, πιστεύοντας ότι ήταν κάποιο διογκωμένο γάγγλιο, την καθησύχασαν και την έστειλαν σπίτι.

 

 

Την επομένη οι γονείς εντόπισαν μια "προεξοχή" στο καρούμπαλο της μικρής και απευθύνθηκαν σε άλλο νοσοκομείο, στη Γουιτσιτά του Κάνσας. Αυτή τη φορά, οι γιατροί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την άκρη ενός μικρού φτερού και ένας από αυτούς το αφαίρεσε.

 

 

Σύμφωνα με τον Ααρόν, που μίλησε στο κανάλι KWCH, οι γιατροί πιστεύουν ότι η Έιμι κατάπιε το φτερό το οποίο σφήνωσε στο λαιμό της και το σώμα της έκανε τα πάντα για να το αποβάλει, μια διαδικασία που μπορεί να κράτησε πολλούς μήνες.

 

 

 

ΑΜΠΕ

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0