Αγωγή για το «Βαθύ Λαρύγγι»

8-08 2013

Αγωγή για το «Βαθύ Λαρύγγι»

Life style

5B85023D3EB19E33DDB8685F2614E79D

Η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της πορνογραφικής ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» κατέθεσε αγωγή χθες Τρίτη ζητώντας να σταματήσει η διανομή της ταινίας «Λάβλεϊς» -μία βιογραφικής ταινίας της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς- που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, κατέθεσε αγωγή για τα δικαιώματα ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν κατά των παραγωγών της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Ζέιφριντ και της εταιρείας διανομής της, της Weinstein Company.

Η ταινία «Λάβλεϊς» εξιστορεί την ζωή της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς (κατά κόσμο Λίντα Μπόρμαν), τον γάμο με τον σύζυγό της Τσακ Τρέινορ, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, και το πώς έφθασε να γίνει το «Βαθύ Λαρύγγι».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τη δικογραφία, η εταιρεία παραγωγής Weinstein χρησιμοποίησε περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το «Βαθύ Λαρύγγι» χωρίς την άδεια της Arrow.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους την Παρασκευή.

Η Λίντα Λάβλεϊς, η οποία αργότερα στη ζωή της έγινε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας, πέθανε σε ηλικία 53 ετών το 2002 υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα τα οποία είχε υποστεί σε τροχαίο

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : |


Πηγή : newsbeast.gr