Αγωγή Χαριτάτου σε Μπαρμπαρίγου, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ

25-04 2013

Αγωγή Χαριτάτου σε Μπαρμπαρίγου, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ

Life style

xaritatos_mparmparigou_news_emeoΌλα ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, όταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πως το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος της έκανε καψώνια!

Είχε μάλιστα τόσο μεγάλο στρες, που, όπως είπε η ίδια, απέκτησε πρόβλημα υγείας στο θυρεοειδή. «Δεν πέρναγα καλά. Έφυγα και το έκανα χωρίς να στεναχωρηθώ. Γιατί όλα αυτά που τράβηξα, οι στενοχώριες που πήρα πάνω μου, μου έφεραν πάρα πολλά προβλήματα υγείας. Και είπα «τέλος, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα στην ψυχή μου»», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Σπύρος Χαριτάτος ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών χαρακτήρισε όλα όσα είπε η μαγείρισσα «ψευδή, συκοφαντικά, που φτάνουν μέχρι το διασυρμό». Μάλιστα έκανε λόγο για «τηλεοπτικό δράμα» της Μπαρμπαρίγου, το οποίο η μαγείρισσα παρουσίασε με καθυστέρηση 2,5 ετών.

«Φέρομαι να είμαι υπαίτιος για την καταστροφή της υγείας της και να τη βασανίζω με καψώνια. Επιχειρείται η επαγγελματική μου συντριβή. Οφείλω να προστατέψω την ηθική, επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια. Δεν είναι ηθικό και δίκαιο να διασύρομαι τεχνηέντως ως βασανιστής συνεργατών και δη μιας γυναίκας, που είναι ακόμα πιο επιβαρυντικό», δήλωσε.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα, τόνισε: «Η Αργυρώ είχε ελεύθερο ωράριο: ερχόταν κι έφευγε όποτε ήθελε, προετοίμαζε όποια συνταγή ήθελε, με αντάλλαγμα υπερδιαφήμιση σε ώρα υψηλής θεαματικότητας. Επίσης, η αναγόμενη είχε έσοδα από τους χορηγούς των εκπομπών, τα οποία προωθούσε χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξή μας. Η ώρα παραμονή της στο στούντιο δεν ξεπερνούσε ποτέ τη μία ώρα. Εκτός από συκοφαντικό και επικίνδυνο, είναι αστείο να εμφανίζεται ότι της κάναμε καψώνια. Τι κάναμε; Την κλειδώναμε στο καμαρίνι; Της δίναμε αλάτι αντί για ζάχαρη ή είχαμε πει στους κάμεραμαν να τη δείχνουν άσχημη και χοντρή στο γυαλί;».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0