Ανέκδοτο : Ο υπνωτιστής !

3-12 2013

Ανέκδοτο : Ο υπνωτιστής !

Χιούμορ

 

Μια γυναίκα πάει στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της: -Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν, πάνε!!!.
 
-Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; ρωτά ο σύζυγος.
 
Η σύζυγος:
-H κουμπάρα μας με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή.
 
Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και επαναλαμβάνω: «Δεν έχω πονοκέφαλο, δεν έχω πονοκέφαλο, δεν έχω πονοκέφαλο». Αυτό ήταν λοιπόν! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει.
 
-Μα, αυτό είναι υπέροχο! απαντά ο σύζυγος.
 
Η γυναίκα του λέει τότε:
-Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι” αυτό;
 
Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει.
Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο.
 
Την βάζει στο κρεβάτι και λέει:
-Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως.
Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του όπως ποτέ πριν.
 
Η σύζυγός του λέει: -Αγόρι μου ήταν υπέροχο! Ο σύζυγος λέει: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως! Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο. Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο.
 
Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει. Ο σύζυγός της λέει και πάλι: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως! Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο.
 
Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει:
 
«Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου».
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : |