Βέροια: Πώληση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες το Σάββατο 22/12

16-12 2012

Βέροια: Πώληση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες το Σάββατο 22/12

Τοπικά Νέα

Στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Βέροιας, οδός Θερμοπυλών, το ερχόμενο Σάββατο 22/12/2012, θα πωλούνται διάφορα προϊόντα οικιακής χρήσης και τρόφιμα, σε χαμηλές τιμές. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι "Πολίτες της Βέροιας", στα προϊόντα που πωλούνται προστίθενται και είδη καθαριότητας, που κοστίζουν πανάκριβα σε κάθε νοικοκυριό.   
 
"Πρόκειται ουσιαστικά για τα ίδια προϊόντα με διαφορετικά ονόματα, σε κάθε  SURER MARKET.  Μόνο που τώρα, είναι σχεδόν στο ένα τρίτο της τιμής. Πάντα βέβαια, με όλες τις πιστοποιήσεις του χημείου του κράτους", τονίζεται.
 
Θα πωλούνται:
Σκόνη πλυντηρίου (81 μεζούρες) προς 10 € η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον (περισσότερο από το 90% των συστατικών της είναι βιοδιασπώμενα)!
Μαλακτικό ρούχων 4 λίτρων προς 2€
Υγρό πιάτων 4 λίτρων προς 2 € και
4 Χλωρίνες (παχύρευστες) 750 ml προς 3 €
Επίσης, λάδι από τον Συνεταιρισμό «Χάρακα» της Κρήτης, το ίδιο με την τελευταία διανομή και στην ίδια τιμή. 3 ΕΥΡΩ το λίτρο, σε πεντάκιλη μεταλλική συσκευασία
Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει στον χώρο της λαϊκής αγοράς, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν και όσοι δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο.
 
 
 
 
 
 
 
inveria.gr
 
 
αν δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου να πάτε να ψωνίσετε…
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0