Γαργαλιάνοι: Πακιστανός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων!

27-06 2013

Γαργαλιάνοι: Πακιστανός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων!

Τοπικά Νέα

Ένας Πακιστανός κατηγορείται ότι αποπλάνησε δύο ανήλικα κοριτσάκια, ηλικίας 5 και 7 ετών, στους Γαργαλιάνους και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος Πακιστανός θώπευσε ένα κοριτσάκι ελληνικής καταγωγής 5 ετών και ένα ακόμα βουλγαρικής καταγωγής 7 ετών.
Η είδηση για τη διαστροφική δράση του 40χρονου κυκλοφόρησε χθες από στόμα σε στόμα προκαλώντας σοκ και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το 5χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε στην μητέρα του τη δράση του Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να απασχολείτο περιστασιακά σε διάφορες εργασίες από το συγγενικό της περιβάλλον.

Μάλιστα η αποκάλυψη έγινε την ώρα που ο Πακιστανός ήταν στον ίδιο χώρο με την μητέρα και το παιδί. Η μητέρα του παιδιού αντέδρασε αμέσως και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 40χρονο Πακιστανό, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει.

Στη συνέχεια ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων το οποίο έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο η δράση του Πακιστανού δεν φαίνεται να σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε αποπλανήσει και ένα κοριτσάκι 7 ετών βουλγαρικής καταγωγής, η οικογένεια της οποίας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Κ. Μπ. – ελευθερία
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0