«Δεν μπορώ να ξεχάσω το πόσο με ποδοπάτησαν όταν ήμουν κοριτσάκι»

16-04 2013

«Δεν μπορώ να ξεχάσω το πόσο με ποδοπάτησαν όταν ήμουν κοριτσάκι»

Life style

barba22Την αυτοβιογραφία της που χαρακτήρισε «οδοιπορικό ζωής» έγραψε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Το βιβλίο της «Αθήνα – Γιάννενα Με Δυο Παπούτσια Πάνινα» θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά βιβλιοπωλεία τον Ιούνιο. Η ίδια όμως έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real, μιλώντας για το περιεχόμενο του βιβλίου της.

«Το βιβλίο μου δεν θα το χαρακτήριζα αυτοβιογραφία, αλλά ένα οδοιπορικό ζωής. Η ζωή μου δεν είναι προς πώληση. Έτυχε να κάνω μια ζωή που να μοιάζει λίγο με της Σταχτοπούτας… και θέλω να πω την αλήθεια, ότι πίσω απ’ όλη αυτήν την αστερόσκονη, υπάρχει πολλή προδοσία. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η καινούρια Μελίνα, ούτε η Έλλη Λαμπέτη. Ήμουν ένα όμορφο κορίτσι που πολεμήθηκε γι” αυτό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε πως είχε μεγάλη έπαρση για την ομορφιά της, κάτι που την έκανε να χάσει σπουδαίους ανθρώπους γύρω της: «Θεωρούσα ότι η ομορφιά μου ήταν όλη μου η ύπαρξη, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό που ήθελα, δεν γέμισε ποτέ η καρδιά μου. Δεν ήθελα να είμαι το sex symbol, αλλά μια γυναίκα ποθητή», λέει και συνεχίζει: «Νόμιζα ότι με την ύπαρξή μου θα πέσουν όλοι να με προσκυνούν. Είχα έπαρση. Θεωρούσα ότι είμαι πριγκίπισσα και έπρεπε οι άλλοι να υποκλίνονται. Δεν είναι έτσι όμως, κι έφαγα τα μούτρα μου. Έχασα σπουδαίες σχέσεις».

Η ίδια αναφέρει μάλιστα τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος της, λέγοντας πως πολλοί την εκμεταλλεύτηκαν και την ποδοπάτησαν, μέσα από μια εσωτερική ανασκόπηση: «Έρχομαι ενώπιος ενωπίω με εμένα. Τα λάθη είναι δικά μου, δεν τα χρεώνω σε κανέναν. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως το πόσο με ποδοπάτησαν, όταν, κοριτσάκι εγώ, με την ομορφιά μου και τα νιάτα μου έκανα περήφανη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο έχοντας κερδίσει ένα Όσκαρ. Εδώ, με το που γύρισα, μου έσκαψαν ένα λάκκο για να με θάψουν μέσα… Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η καινούρια Μελίνα, ούτε η Έλλη Λαμπέτη. Ήμουν ένα όμορφο κορίτσι που πολεμήθηκε γι” αυτό».

Μιλώντας για την κόρη της Φαίδρα, λέει: «Την Ιθάκη μου εγώ τη βρήκα στη Φαίδρα. Δεν είμαι η Βάνα που ήμουνα. Όταν γέννησα την κόρη μου, ένιωσα πως συνάντησα το Θεό. Αν και γεμάτη από έρωτες, αυτό που δεν είχα νιώσει ποτέ ήταν η αγάπη. Και αυτό το ένιωσα μόνο για την κόρη μου».

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0