Ζουγανέλης για Σ. Μπουλά: «Ο Σάκης ισορροπεί δύσκολα με τη ζωή»

20-02 2014

Ζουγανέλης για Σ. Μπουλά: «Ο Σάκης ισορροπεί δύσκολα με τη ζωή»

Μουσική

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και αρκετά συγκινημένος αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Σάκη Μπουλά, τη γνωριμία τους και την κατάσταση της υγείας τού αγαπημένου ηθοποιού.

«Είχαμε και τον Σάκη, έφυγε από το πρόγραμμα, να πω τι γίνεται… Με τον Σάκη έχουμε συμβιώσει – πιο πολύ έχω ζήσει με τον Σάκη, παρά με τον αδελφό μου, τον Αντώνη. Έγινε αδελφική η σχέση μας. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα πριν από 40 χρόνια, που φαίνεται αστείο που το λέω! Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του! Στη διάρκεια των προβών είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό και τον έριχνε, οπότε είπαμε να σταματήσει. Τώρα ισορροπεί πολύ δύσκολα με τη ζωή… πάρα πολύ δύσκολα, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους. Το ότι κρύβουμε κάποια πράγματα δεν το καταλαβαίνω ποτέ!

Σέβομαι όμως τον αδερφό του τον Νίκο, την κοπέλα του. Είναι σε μια φάση που το παλεύει, δεν τον έχω δει πιο γλυκό. Γνωρίζει, είναι τρυφερός και πολύ γλυκός! Ξέρεις, καμία φορά, η φθορά, όταν την βλέπεις στον άλλον, ξεχνάς ότι μπορεί να είσαι και εσύ αυτός κάποια στιγμή! Παίρνεις δύναμη από την αδυναμία του άλλου, αποφεύγω να πάω να τον δω! Δεν θέλω να φανώ ισχυρός σε σχέση με κάποιον που δεν είναι. Θέλει να πηγαίνουν οι φίλοι του! Μου λείπει πολύ!», τόνισε.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : |


Πηγή : E-Radio.gr Blog