Ιδιαίτερα αγχωμένος που θα δει τη Μαιρούλα τη πρώτη μέρα του σχολείου, παραδέχεται πως είναι ο Μανωλάκης

10-09 2013

Ιδιαίτερα αγχωμένος που θα δει τη Μαιρούλα τη πρώτη μέρα του σχολείου, παραδέχεται πως είναι ο Μανωλάκης

Ελλάδα

child-couple-heart-kids-love-summer-Favim.com-101027

Με ιδιαίτερη κατήφεια και έκδηλη μελαγχολία αναμένεται να υποδεχτούν την αυριανή έναρξη των μαθημάτων, όλοι οι μαθητές οι οποίοι απολαμβάνουν σήμερα την τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ανάμεσα τους  και ο μικρός Μανωλάκης, μαθητής της Τρίτης Δημοτικού, ο οποίος ωστόσο έχει ακόμη ένα λόγο για να προβληματίζεται ενόψει της αυριανής έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θα δει την Μαιρούλα για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο, όταν και έπεσε η αυλαία της απαιτητικής Δευτέρας Δημοτικού. Αποτελεί «κοινό μυστικό» στους διαδρόμους του 3ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης πως στον μικρό αρέσει η Μαιρούλα, με τον ίδιο να εμφανίζεται φέτος αποφασισμένος να της «τα ζητήσει».

«Θυμάμαι σαν χθες το μπουγέλο που παίξαμε την τελευταία ημέρα. Ενώ όλοι κυνηγούσαν ο ένας τον άλλον με τις νερόμπομπες, εγώ κοιτούσα να προστατέψω τη Μαιρούλα. Στο τέλος του παιχνιδιού της ευχήθηκα καλό καλοκαίρι και μου χαμογέλασε. Από τότε δεν την έχω ξαναδεί και δεν σας κρύβω ότι στις διακοπές άκουγα συνέχεια το «Σε Θέλω Εδώ» του Σταν και τη σκεφτόμουνα. Άραγε με σκέφτηκε κι αυτή καθόλου;» αναρωτιέται ο μικρός μιλώντας στο «Κουλούρι».

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ μας για το σχέδιο του, ο μικρός φαντάζει αποφασισμένος. «Θα γραφτώ στην ομάδα μπάσκετ για να την εντυπωσιάσω και ήδη έχω σκεφτεί ένα γλυκό ποίημα για να της αφιερώσω στο λεύκωμα της. Μέχρι τα Χριστούγεννα θέλω να της τα ζητήσω. Ελπίζω να μην με προλάβει ο Γιωργάκης, που είναι πιο ψηλός και αρέσει σε όλα τα κορίτσια», παραδέχεται και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ακόμα και τα καινούρια παπούτσια με τις αερόσολες που πήρα δεν με ενθουσιάζουν. Το μόνο που με αγχώνει είναι η Μαιρούλα, ακόμα και το μάθημα του «Εμείς κι ο Κόσμος» που από φέτος δυσκολεύει δεν με απασχολεί καθόλου. Σκασίλα μου, εγώ τη Μαιρούλα θέλω».

Οι ρεπόρτερ του «Κουλουριού» αναμένεται να βρεθούν στον αυριανό αγιασμό και θα σας μεταφέρουν όλο το κλίμα από τη συνάντηση του Μανωλάκη με τη Μαιρούλα.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0