Κακέτσης: Η Άντζελα είναι η αιτία που χώρισα από την Μπαλανίκα

19-07 2013

Κακέτσης: Η Άντζελα είναι η αιτία που χώρισα από την Μπαλανίκα

Life style


Ο Στηβ Κακέτσης μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τον χωρισμό του από την Καντιανά Μπαλανίκα και για την σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου.
Ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού» και συμπλήρωσε:…
«Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ».
Ο Στηβ Κακέτσης αναφέρθηκε και στον γάμο της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη. Ο ίδιος είπε: «Μα πήρε «το Σνούπι», αδελφέ μου και τον ξεμάτιαζε στην τηλεόραση την ώρα που πήγαινε να φτιάξει τις εξατμίσεις; Τα έβλεπα και έκανα εμετό. Όταν είδα το γάμο της σε ζωντανή σύνδεση έκανα μια βουτιά στη θάλασσα για να ξελαμπικάρω. Έπαθα τραλαλά. Δεν ήθελα να βγω απ’ το νερό! Εγώ δεν παίζω με τα συναισθήματα των άλλων. Όταν αγαπάω το κάνω αληθινά».
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0