Καυτές σαραντάρες!

22-06 2013

Καυτές σαραντάρες!

Life style

Είναι ορισμένες διάσημες παρουσίες που συνεχώς μας… αναστατώνουν! Για πόσο, όμως, ακόμα? Λοιπόν, αν δείτε ποιες πανέμορφες γυναίκες έχουν περάσει τα 40 (!) θα καταλάβετε πως η ομορφιά είναι αιώνια!

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται η 40χρονη Sofia Vergara, η Κολομβιανή και πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός που τρέλανε κόσμο στο Modern Family:

sofia vergara sexy

Εξίσου συγκλονιστική, αλλά κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη, η παρουσία της Carmen Electra, όπου τα λόγια είναι περιττά:

carmen electra sexy

Στα 40 της είναι και η επιχειρηματίας/ηθοποιός/αλλά-κυρίως-μοντέλο Heidi Klum, ένας από τους εντυπωσιακότερους αγγέλους της Victoria’s Secret ever!

heidi klum magio sexy

Ποιος δε θυμάται τη Μαίρη του μακρινού 1998? 15 χρόνια πιο ώριμη, η Cameron Diaz πάτησε τα 40, αλλά δεν της φαίνεται με τίποτα:

cameron diaz sexy

Σα-ρα-ντα-έ-ξι! Τόσο είναι η Halle Berry που -θυμίζουμε- πληρώθηκε 500.000 δολλάρια, απλά και μόνο για να επιδείξει λίγα δευτερόλεπτα τα στήθη της στο Κωδικός: Swordfish! Άξιζε κάθε σεντ…

halle berry sexy

Η Kate Beckinsale είναι ακόμη 39, αλλά κλείνει τα 40 τον επόμενο μήνα… Και δε θα μπορούσε να λείπει από τη στιγμή που έχει δηλώσει: «Αν κάποιος μου έλεγε πως η αίσθηση του χιούμορ είναι βασική για να πετύχει μια σχέση, θα με είχε γλιτώσει από πολύ αχρείαστο σεξ»!

kate beckinsale sexy

Άλλη μια παρουσία στο κατώφλι των 40, η Tyra Banks, μοιάζει ακόμη κοριτσάκι, όπως την πρωτογνωρίσαμε στην πασαρέλα…

tyra banks sexy

Θυμάστε τη Νάντια, την Τσέχα φοιτήτρια από το American Pie? Λοιπόν, η Shannon Elizabeth γίνεται 40 τον Σεπτέμβρη! Περνάει ο καιρός…

shannon elizabeth

Μπορεί να είναι, πλέον, 44, αλλά οι συστάσεις περιττεύουν… Jennifer Aniston!

jennifer aniston sexy

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0