Κινηματογραφική καταδίωξη στην Κρήτη

9-06 2013

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Κρήτη

Τοπικά Νέα

757CADEDE4C9A160B6D8E63B82A0F2F7

Καταδίωξη βγαλμένη … από ταινία του Χόλιγουντ παρακολούθησαν έκπληκτοι όσοι οδηγούσαν, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου αλλά και οι διερχόμενοι από τη λεωφόρο Παπαναστασίου στο Ηράκλειο, όπου η καταδίωξη ολοκληρώθηκε με άσχημη κατάληξη για έναν κλέφτη.

Ο δράστης, ένας 33χρονος από τη Σύρο, βρήκε το αυτοκίνητο ενός 77χρονου, με το κλειδί στη μίζα, σε πρατήριο καυσίμων, στα σύνορα των νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνου, μπήκε μέσα και σαν κύριος αποχώρησε. Για κακή του τύχη, όμως, το αυτοκίνητο ανήκει σε μέλος γνωστής οικογένειας της Κρήτης και οι συγγενείς του ηλικιωμένου … μόνο τα χέρια ψηλά δε σήκωσαν!

Τρία άτομα μπήκαν σε όχημα 4Χ4 και άρχισαν να καταδιώκουν τον κλέφτη στην εθνική οδό. Στη διαδρομή δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους (αλλά και να έρχεται κατά πάνω τους), ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 33χρονος με το κλεμμένο αυτοκίνητο τουλάχιστον πέντε φορές παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα.

Η κινηματογραφική καταδίωξη «έκλεισε» στη λεωφόρο Παπαναστασίου, όπου ο 33χρονος, με έναν ατυχή ελιγμό κατέληξε πάνω σε σίδερα, με τον ένα πίσω τροχό μάλιστα να εκσφενδονίζεται. Ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο, τραυματισμένος και αιμόφυρτος, ακινητοποιήθηκε από τους τρεις συγγενείς του ιδιοκτήτη του οχήματος και τελικά παρελήφθη από την αστυνομία.

Ο 33χρονος αναμένεται να δικαστεί, σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0