Κλειστή η ΔΟΥ Βέροιας Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη…λόγω συγχώνευσης

11-01 2013

Κλειστή η ΔΟΥ Βέροιας Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη…λόγω συγχώνευσης

Τοπικά Νέα

A-7019-1329507939Όπως είναι ήδη γνωστό από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και για την ακρίβεια από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου το Υπουργείο Οικονομικών είχε προγραμματίσει την αναστολή λειτουργίας 51 ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα, εκτός από τις εφορίες των νησιών οι οποίες πήραν παράταση έως τις 18 Μαρτίου του 2013, με σκόπο να ολοκληρωθούν κρίσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αποτρέπουν τη μετάβαση φορολογουμένων στις ΔΟΥ.  

Μέσα σε αυτές τις 51 ΔΟΥ που καταργούνται βρίσκονται και οι εφορίες της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας του νομού Ημαθίας, οι οποίες πρόκειται να συγχωνευθούν την ερχόμενη Δευτέρα σε ένα κεντρικό κτίριο του νομού, το ήδη υπάρχον, αυτό της ΔΟΥ Βέροιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μας επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εφοριακών Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας κ. Γιώργος Κάκαρης, η εφορία της Βέροιας, θα παραμείνει κλειστή τις τρεις πρώτες μέρες τις ερχόμενης εβδομάδος, Δευτέρα 14/1, Τρίτη 15/1 και Τετάρτη 16/1 λόγω της επικείμενης συγχώνευση και μετεγκατάστασης των δυο αυτών εφοριών.

Ότι οφειλές και υποχρεώσεις υπάρχουν από τους πολίτες προς τις τρεις αυτές ΔΟΥ και λήγουν αυτές τις ημέρες, θα πάρουν την απαιτούμενη παράταση και θα μπορέσουν να διεκπαιρεωθούν από  την Πέμπτη 17/1, όπου θα ανοίξει η εφορία της Βέροιας με τη νέα της πλέον μορφή.

 

 

 

 

inveria.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0