Κυκλοφορεί ξυπόλητος «για να μη χάσει τη ζωή του»

4-12 2012

Κυκλοφορεί ξυπόλητος «για να μη χάσει τη ζωή του»

Κόσμος

Φοβάται επίθεση ο άστεγος που πήρε δώρο μπότες από αστυνομικό
 
Ξυπόλυτος κυκλοφορεί και πάλι ο άστεγος άνδρας, η φωτογραφία του οποίου να δέχεται ως δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια από έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης έκανε το γύρο του Διαδικτύου, κάνοντάς τον διάσημο εν μία νυκτί.
 
«Τα παπούτσια τα έκρυψα. Αξίζουν πολλά λεφτά. Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου», είπε ο άστεγος Τζέφρι Χίλμαν στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς.
 
Την περασμένη εβδομάδα η ιστορία του 25χρονου αστυνομικού Λάρι Ντεπρίμο, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα του Χίλμαν και του αγόρασε ένα ζευγάρι μποτάκια, έκανε αίσθηση όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία που τράβηξε ένας τουρίστας και τον έδειχνε να βοηθά τον άστεγο να φορέσει τα παπούτσια του.
 
Η ταυτότητα του άστεγου ήταν άγνωστη, μέχρι που η εφημερίδα εντόπισε τον Χίλμαν ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι 54 ετών, έχει δύο παιδιά και ζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης εδώ και μια δεκαετία.
 
Αφηγούμενος τη ζωή του ο Χίλμαν είπε ότι κατάγεται από το Νιου Τζέρσι και υπηρέτησε ως μάγειρας στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν ρωτήθηκε πώς κατέληξε στο δρόμο, απάντησε απλά: «Δεν ξέρω».
 
 
 
 
 
newsbeast.gr
 
 
 
 
emeo: 2 thumbs up και χίλια like στον police officer
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0