590_cec61f35e87b0f6583c0ff0d1ce99cb4

Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγη ώρα την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, για τον εντοπισμό επικίνδυνων κακοποιών, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Χθες βράδυ έκλεψαν ένα λευκό Nissan από τη Λιλαία. Νωρίς το απόγευμα οι κακοποιοί προσπάθησαν να ξεφορτωθούν κάποια πράγματα βάζοντας φωτιά σε περιοχή κοντά στο Μοναστήρι της Δαμάστας. Διερχόμενος οδηγός ενημέρωσε την Π.Υ και την αστυνομία.

Οι κακοποιοί μόλις κατάλαβαν ότι τους αντιλήφθηκαν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και έφυγαν με τα πόδια μέσα στη δασική έκταση στην περιοχή Δαμάστας Ελευθεροχωρίου.

Όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν πρόκειται για το αυτοκίνητο που κλάπηκε χθες βράδυ από τη Λιλαία σήμανε συναγερμός κάλεσαν ενισχύσεις και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή.

Λίγο πριν τις 7:00΄ σηκώθηκε και ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας, για να βοηθήσει στον εντοπισμό αφού μιλάμε για δύσβατη και δασική έκταση. Επίσης γνωρίζουν ότι οι κακοποιοί που ψάχνουν κατά πάσα πιθανότητα είναι οπλισμένοι σαν αστακοί και αδίστακτοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι, μαζί με άλλους συνεργούς, τα ξημερώματα της Κυριακής είχαν κλέψει δυο αυτοκίνητα από την Πάνορμο Ερατεινής, τα οποία βρέθηκαν στον Παρνασσό. Το ένα ήταν καμένο και το άλλο που ανήκει στη σύζυγο πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν μέσα Καλάσνικοφ, δυναμίτη και άλλο εξοπλισμό, που δείχνει ότι ετοίμαζαν νέα επιχείρηση σε κάποια από τις φυλακές της περιοχής.

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0