Μία απίστευτη ιστορία….( τη λες και «αγάπης»!)

24-11 2012

Μία απίστευτη ιστορία….( τη λες και «αγάπης»!)

Παράξενα

Η ιστορία έχει ως εξής: Τούρκος ναυτικός ερωτεύτηκε Βρετανίδα στην Κύπρο. Εκείνη πάλι όχι.
 
Δεν το έβαλε όμως κάτω! Όταν εκείνη γύρισε στη χώρα της, εκείνος κίνησε να πάει να τη βρει. Έτσι ταξίδευε επί 7 μήνες από την Τουρκία για να φτάσει στο Plymouth, όπου ζούσε η δεσποινίς Courtney Murray.
 
Δεν τα λογάριασε όμως καλά. Γιατί ενώ αυτός θαλασσοδερνόταν στην Αδριατική, τη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό Ωκεανό, η Courtney παντρεύτηκε.
 
Ο 38χρονος γνώρισε την Courtney σε εστιατόριο όπου εργαζόταν η ίδια και προσπάθησε να την προσεγγίσει. Εκείνη δεν ήθελε.
 
Εξοργισμένος εκείνος, εμφανίστηκε στο εστιατόριο κρατώντας ένα μαχαίρι. Συννελήφθη και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος. Έπειτα αποφάσισε να πάει να τη βρει στην Αγγλία με το φουσκωτό του. Δημιούργησε και ένα site, το Hunger Strike For Courtney Murray, το οποίο και ανανέωνε τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, όταν έπιανε λιμάνι! Έτσι ήξεραν όλοι για το ταξίδι αυτό και η Courtney.
 
Την εντόπισε στο Facebook, της έστειλε μηνύματα, αυτή τον μπλόκαρε και εκείνος πείσμωσε περισσότερο. Τα συγγενικά πρόσωπα της Courtney τον είχαν ωστόσο προειδοποιήσει πως αν ποτέ τολμήσει να βρεθεί στο Plymouth, οι Αρχές θα τον συλλάβουν κατόπιν συνεννόησης μαζί τους. Όπερ και εγένετο, καθώς ο ίδιος δεν είχε μαζί του ούτε βίζα, ούτε διαβατήριο.
 
Τώρα ο Τούρκος είναι αντιμέτωπος με την απέλαση και απειλεί πως θα προβεί σε απεργία πείνας για να διατυμπανίσει παντού το πόσο πολύ και απεγνωσμένα θέλει την Courtney.
 
 
 
 
 
 E-Radio.gr Blog 
VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0