«Μαύρο» στο ξύλο έκανε τον πρώην ο νυν της Halle Berry

28-11 2012

«Μαύρο» στο ξύλο έκανε τον πρώην ο νυν της Halle Berry

Life style

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του Gabriel Aubry

Στα χέρια πιάστηκαν o πρώην και ο νυν της Halle Berry την προηγούμενη βδομάδα ενώ το αποτέλεσμα ήταν και οι δύο άντρες να καταλήξουν στο νοσοκομείο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην της ηθοποιού και πατέρας της τετράχρονης κόρης της, Gabriel Aubry έφτασε απρόσκλητος στο σπίτι της παλιάς του αγαπημένης. Ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών ωστόσο ο 37χρονος άντρας έφτασε στο σπίτι της Berry με άγριες διαθέσεις.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα και γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια. Ο Aubry, που ξεκίνησε και τον καυγά, κατέληξε με σπασμένα πλευρά και αρκετούς μώλωπες στο πρόσωπο στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια ο δικαστής έβγαλε εντολή περιοριστικών μέτρων εναντίον του αφού τον συνέλαβε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι φωτογραφίες του ιατροδικαστή που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Martinez έκανε μαύρο στο ξύλο το γνωστό μοντέλο.
Ο Aubry απεικονίζεται με μαυρισμένο μάτι και εκδορές στο πρόσωπο. Μάλιστα ο πρώην της Halle Berry και πατέρας της κόρης της Nahla, καταγγέλλει ότι ο Martinez απείλησε να τον σκοτώσει.
Οι αρχές εξέδωσαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του Martinez, ο οποίος πλέον απαγορεύεται να πλησιάσει τον Aubry στα δέκα μέτρα, ενώ η ηθοποιός και ο αγαπημένος της επισκέφτηκαν τους δικηγόρους τους. 


Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο Aubry κινδυνεύει να απελαθεί πίσω στον Καναδά μετά το περιστατικό.
 

VN:F [1.9.22_1171]
Υπέρ 0
Κατά 0

Ετικέτες : | |


Πηγή : newsbeast.gr